peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severa-päivitys 22.11.2015 | Ilmoittaudu webinaareihin

tekijä Laura Lagus-Tiira

Marraskuun tuotepäivityksessä 22.11. tuomme Severaan mahdollisuuden seurata työn tuottavuutta. Emme ole aiemmin pystyneet tukemaan riittävästi tuottavuuden seurantaa, mutta nyt tarjoamme asiakkaillemme siihen työkalun. Työkalu tulee veloituksetta käyttöön kaikille Severa-versioille.

Käyttökatko su 22.11. klo 14

Tuotepäivityksen vuoksi Severassa on käyttökatko ensi sunnuntaina 22.11. klo 14 alkaen. Katkon kesto on arviolta kaksi tuntia. Käyttökatkon aikana myös Visma Severa API on alhaalla ja tämä voi aiheuttaa virheitä virhelokiin.

Työkalu tuottavuuden seurantaan - Mistä on kyse?

Uuden “Tuntien arvo”-toiminnallisuuden avulla seuraat ja analysoit kiinteähintaisten projektien ja työntekijöiden tuottavuutta ja saat luotettavaa tietoa liiketoiminnan kannalta oleellisista asioista. Jatkossa muun muassa tunneille voidaan antaa arvo, ilman että tunnit nousevat asiakkaan laskulle automaattisesti ja tätä arvoa voidaan käyttää hyväksi kannattavuuslaskelmissa.

Uuden toiminnallisuuden myötä Laskutettavissa %:n laskentatapa muuttuu. Nykyisin laskutettaviksi tunneiksi katsotaan kaikki asiakastöille kirjatut tunnit, joita ei ole erikseen laskulla merkitty ei-laskutettavaksi. Päivityksen jälkeen laskutettaviksi tunneiksi katsotaan ne tunnit, joiden tuntihinta on suurempi kuin 0 eur/h.

Toimenpiteet ennen tuotepäivitystä

Jos yrityksenne on seurannut Laskutettavissa %:a tuntikirjauslomakkeella tai Severan raporteilla ja haluatte ottaa talteen nykyiset tiedot, tulee tiedot ottaa talteen raporteilla viimeistään lauantaina 21.11.2015. Sunnuntaina tehtävän tuotepäivityksen jälkeen, laskentatapa muuttuu eikä lukuja saa enää näkyviin vanhaa laskentakaavaa käyttäen.

Lisätietoja ja ohjeet tietojen tallentamiseen: https://support.severa.com/entries/106423793.

Ilmoittaudu webinaareihin

Järjestämme kaksi webinaaria tuotepäivityksestä ja uudesta työkalusta. Ensimmäisessä webinaarissa 19.11. käydään läpi, mitä tuotepäivityksessä on luvassa ja mitä asiakkaan tulee huomioida ennen päivitystä. 24.11. pidettävässä webinaarissa esitellään uusi toiminnallisuus ja sen käyttö. Ilmoittaudu webinaareihin alla olevista linkeistä! Vaikka aika ei sovi, ilmoittaudu mukaan. Saat maksuttoman nauhoitteen webinaarista sähköpostiisi.

Tuotepäivitys ja tarvittavat toimenpiteet: Webinaari 19.11. klo 9

Katso nauhoite

Uusi tapa työn tuottavuuden mittaamiseen: Ominaisuudet ja käyttöönotto: Webinaari 24.11. klo 14.

https://attendee.gotowebinar.com/register/1145665098395780866