peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severan uusi resursointi on nyt julkaistu

tekijä Eveliina Vartiainen

Resursointi-ominaisuus on nyt julkaistu Severan uudessa käyttöliittymässä. Modernisoitu resursointi on suunniteltu käyttäjäkommentteja apuna käyttäen kokemuksen ja käytettävyyden varmistamiseksi. Suunnittelun tärkein tavoite on ollut mahdollistaa asiakkaillemme käyttöasteen maksimointi ja henkilöstön tasainen työkuorma.

Resursointi-ominaisuus on heti käytettävissä uudessa käyttöliittymässä kaikilla Premium-asiakkailla. Työkuorman kokonaiskuvan pääset näkemään suoraan vasemman otsikkopalkin resursointi-kohdasta. Resurssien allokointi onnistuu suoraan projektinäkymästä avaamalla projektin vaiheen. Resursointinäkymän voi myös ottaa pois käytöstä Severan Laajennukset-kohdasta, mikäli ominaisuuden käyttö ei ole nyt ajankohtaista. Tällöin resurssinäkymä ei tule projektikortille lainkaan.

Resursointi-ominaisuutta kannattaa hyödyntää jo myyntivaiheessa. Resursoinnin kokonaiskuvasta hahmotat yhdellä silmäyksellä saatavilla olevat asiantuntijat ja voit tarkemmin arvioida projektin aikataulua ja kestoa. Tarvittaessa voit suodattaa näkymään ainoastaan esimerkiksi tietyn osaamisalueen asiantuntijat (graafikko, projektipäällikkö, jne.) avainsanojen avulla. Käyttäjien avainsanoja voidaan muokata Severan asetuksista.

Severan käyttöliittymään valmistuu pian WalkMe-opaspolku tukemaan resurssienhallinnan käytön aloitusta. Tarkat ja kattavat käyttöohjeet pääset lukemaan heti Severan Support -sivuilta. Voit myös katsoa lyhyen videon, jossa näytetään yksinkertaisesti, kuinka jaat resurssit projektille - katso video.

Mikäli käytössänne on Severan Basic-malli ja olet kiinnostunut resursointi-ominaisuuden hyödyntämisestä, olethan yhteydessä asiakastukeemme: support.severa@visma.com

Kun Severan resursointi tulee tutuksi, kirjoitathan meille kommenttia, miten työkalu tukee teidän työtänne! Kuulemme mielellämme, miten resursointi soveltuu teidän käyttöönne.

2 Kommentit
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Tämä tukisi erinomaisesti, mikäli resursointi automaattisesti huomioisi projektin työvaiheelle kirjatut tunnit ja muuttaisi kuormitusta työaikakirjausten perusteella. Tuntuu edelleen näyttävän saman työkuorman (%) per päivä vaikka tunnit olisi jo käytetty ko. työvaiheelta.

Vesa-Petri Helenius
CONTRIBUTOR ***
tekijä Vesa-Petri Helenius (Päivitetty ‎12-02-2019 13:24 tekijä Vesa-Petri Helenius )

Meille olisi maastotutkimuksiin oikein hyvin hyötyä tästä, jos voisi käyttää resursointiryhmiä. Ryhmän nimi olisi kairakoneen nimi, ja siihen laitettaisiin 1 -2 kairaajaa. Samalla pitäisi voida helposti liittää kaikki vaihtoehtoiset henkilöt tittelin tai jonkinlaisen erikseen määritellyn henkilöstöryhmän mukaan projektin maastotyövaiheelle.