peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uudistuksia Severa - Netvisor integraatiossa

tekijä Elisa Tapanainen (Päivitetty ‎06-10-2020 12:46 tekijä Eveliina Vartiainen VISMA )

Hei!

 

Severa - Netvisor integraatiossa on tehty uudistuksia syksyn aikana, joista tarkemmat tiedot alla.

 

Laskun liitetiedostot ja tuntierittelyt:

Laskujen liitteet välitetään riippumatta lähetyskanavasta. Aiemmin laskun liitteet välitettiin siten, että liitteet välitettiin ainoastaan mikäli laskun lähetyskanavaksi oli valittu verkkolasku.

 

Tilausnumero:

Tilausnumero teksti tuodaan laskurivien yläpuolella olevaan kenttään. Aiemmin Visma Severan tilausnumero- ja viitteenne- kentän tiedot tulivat Netvisorin Viitteenne kenttään ja tämä aiheutti sen, että tila loppui usein kesken. 

 

Laskurivin yksiköt (Kpl,kk, pcs):
Severassa määriteltyä yksikköä käytetään, mikäli Netvisorin tuoterekisterissä ei ole määritelty tuotteen yksikköä. Aiemmin Visma Severassa on mahdollista kirjoittaa kyseiseen kenttään haluamansa yksikön. Integraatiossa tämä tieto ei siirtynyt vaan Netvisorin tuoterekisteristä yksikkö-tieto. 

Laskun jaksotukset:
Samalla laskulla voi olla useita eri jaksoja ja jaksotus tehdään rivikohtaisesti. Aiemmin yhdellä laskulla oli mahdollista olla vain yhtä jaksoa eli jaksotus tehdään ns laskukohtaisesti.

 

Laskentakohteiden siirto:

Laskentakohteiden siirtoon on tehnyt parannuksia, joissa on otettu huomioon ongelmat, joita oli aiemmin ongelmaa mm. projektien kanssa, jotka oli luotu ennen kuin integraatio oli otettu käyttöön.

Aiemmin laskentakoheteiden siirrossa ongelmia olemassa olevien tietojen siirrossa, joka aiheitti ongelmia osto- ja myyntilaskujen siirrossa.

 

Netvisorin arvopäivä/Visma Severan kirjauspäivä
Nyt Visma Severasta siirretään laskupäivän lisäksi kirjauspäivä. Tällöin lasku voi olla päivätty 1.10 ja kirjauspäivä on 30.9. Liikevaihto kirjautuu silloin syyskuulle. Aiemmin Visma Severan laskupäivä siirrettiin netvisoriin arvopäiväksi/laskupäiväksi, jonka mukaan myös liikevaihto kirjautuu Netvisorissa. 

 

Katso video tähän liittyen: https://drive.google.com/file/d/1faohtaNjVqZA3v5EcFAD9_GcN-3y3SBR/view 

 

Mukavaa päivänjatkoa!

2 Kommentit
Satu Heino
CONTRIBUTOR *
tekijä Satu Heino

Liittyen tuohon viimeiseen kohtaan: olisiko mitenkään mahdollista, että jos laskupäivän muuttaa laskulle, niin kirjauspäivä muuttuu samalla? Usein nämä ovat kuitenkin samat. 

tekijä Elisa Tapanainen

Hei!

 

Kiitos ideastasi!

 

Lisäisitkö idean ideat osioon (https://community.visma.com/t5/Severa-ideointi/idb-p/fi_sl_Severa_ideointi), josta kehityspyynnöt otetaan käsittelyyn.

 

Mukavaa päivänjatkoa!