peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Severa Mobile sovellus

tekijä Kalle Rapi

Visma Severan uusi mobiilisovellus on saatavilla kesäkuun aikana kaikille suurimmille alustoille (iPhone, Android, Windows phone). Löydät sovelluksen nimellä Visma Severa. Tällä hetkellä sovellus on ladattavissa Android-puhelimiin Google Play -kaupasta, iPhonelle App storesta ja Windows-puhelimille Windows Kaupasta.

Sovellus on suunniteltu erityisesti liikkuvaa työtä tekeville käyttäjille ja sillä voit lisätä, muokata ja poistaa työtunteja. Pääset myös lisäämään aktiviteettejä sekä kirjaamaan sairausloman. Sovelluksella pääset näkemään asiakkaiden tiedot, töiden taloustietoja ja asiakkaiden yhteyshenkilöiden yhteystiedot. Voit lähettää asiakkaalle helposti sähköpostin tai katsoa kartalta, missä asiakkaan toimipiste sijaitsee. Sovelluksen etusivulta näet tietoja tekemistäsi tuntikirjauksista ja näet kyseiselle päivälle lisätyt aktiviteetit.

Mobile.png

Toivomme että pidät sovelluksestamme ja annat meille palautetta, jotta voimme kehittää sitä yhä paremmaksi. Sovellus on ilmainen kaikille Visma Severan käyttäjille, joten käy lataamassa se nyt omaan puhelimeesi!

Tiedossa olevat virheet

  • Jos sinulla on käytössäsi tunnukset useampaan Severan ympäristöön ja käytät niissä samaa salasanaa, kirjautuminen ei ole mahdollista. Pääset käyttämään mobiiliversiota kun käytät eri salasanoja eri ympäristöihin.
  • Osa kielikäännöksistä puuttuu: Jos käytät Severaa muulla kielellä kuin englanniksi, niin joissakin kohdissa tekstit näkyy silti englanniksi.

Android app on Google Play iphone.png

2 Kommentit
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Töille liittyminen puuttuu, se pitäisi saada mahd. pian. Ei tällä muuten mitään tee.

tekijä Juha Kaksonen

Hei Jouko,

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti tällä hetkellä töille liittyminen ei onnistu mobiilisovelluksella. Kehitysideasi otetaan huomioon kun mobiilisovellusta kehitetään jatkossa!