peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Webmerge-integraatio tarjousten luomiseen

Joonas Luukkonen

Severan tarjoustyökalulla​ voit luoda tarjouksia valmiiksi määriteltyjen tarjouspohjien avulla ja muodostaa hyväksytyistä tarjouksista projektit ja laskutusaineistot asiakkaalle. Tarjousdokumentin muotoilumahdollisuudet ovat kuitenkin rajalliset, minkä vuoksi Severan muodostama tarjousdokumentti liitetään usein osaksi erikseen rakennettua tarjousta. Nyt Severa on integroitu Webmerge​ -palveluun, joka mahdollistaa lähes täysin vapaan tarjousdokumentin muotoilun ja antaa näin paljon mahdollisuuksia tarjoustyökalun käyttöön.

Webmerge-palvelulla voit luoda vapaasti omat tarjoukset ja sopimukset yrityksesi ilmeellä esimerkiksi word-pohjaa käyttäen. Integraation avulla voit siirtää haluamasi tiedot Severan tarjoukselta Webmergellä luotuun dokumenttipohjaan ja lopulta jakaa tämän asiakkaan kanssa sähköpostilla tai esim. Google Drivessä.

Integraatio on kaikille Severan asiakkaille ilmainen ja Webmerge tarjoaa palvelustaan myös veloituksettoman testiympäristön, jolla palvelua voi testata vapaasti. Lisätietoja integraatiosta ja sen käyttöönotosta löytyy asiakaspalvelumme sivuilta.

Webmerge tarjoaa Visma Severan asiakkaille 25 % alennuksen vuoden sopimuksiin. Alennuksen saa jättämällä yhteydenottopyynnön täältä​ otsikolla #Severa/Webmerge