Visma Sign partnerit
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Asiakasorganisaation perustaminen Sign-alustaan eri kumppanuusmalleissa

Harri Koponen1

Asiakkaan perustamiselle Sign-alustaan on kolme vaihtoehtoa ja asiakasorganisaation perustamiseen vaikuttaa kumppaniorganisaation kumppanuusmalli.

Itserekisteröityminen selainpalvelun käyttöön

Mallia käytetään jälleenmyyntikumppanuudessa.

Asiakas rekisteröityy itse https://onnistuu.fi/register?affiliate=KOODISI -linkin kautta, jossa koodisi on kumppaniorganisaation affiliate-koodi. Toinen vaihtoehto on, että asiakas rekisteröityy onnistuu.fi/register ja kirjoittaa "Etukoodi”-kenttään kumppanin affiliate-koodin.

Itserekisteröityminen ja API-avainten toimitus

Mallia käytetään jälleenmyynti- ja toteuttajakumppanuudessa.

Asiakas rekisteröityy itse https://onnistuu.fi/register?affiliate=KOODISI -linkin kautta, jossa koodisi on kumppaniorganisaation affiliate-koodi. Toinen vaihtoehto on rekisteröityä onnistuu.fi/register –sivun kautta ja antaa "Etukoodi"-kenttään kumppanin affiliate-koodin. Rekisteröinnin jälkeen asiakas pyytää kumppanituesta kumppanit.sign@visma.com asiakkaan API-avaimet, jotka hän lisää kumppanin käyttöliittymään tai toimittaa ne kumppanille.

2017 aikana tulee mahdolliseksi hakea API-avaimet suoraan asiakkaan selainkäyttöliittymästä asiakkaan pääkäyttäjän oikeuksilla.

Partner API kautta perustaminen ja asiakkaan valtuutus

Mallia käytetään ohjelmistokumppanuudessa

Kumppani rekisteröityy Visma Sign -palvelun käyttäjäksi ja pyytää vielä erikseen Partner API –avaimet kumppanituesta: kumppanit.sign@visma.com. Kumppani varmistaa ensin organisaation y-tunnuksella Partner API -rajapinnan kautta, että onko kyseinen organisaatio jo Sign-käyttäjä.

Mikäli asiakas on jo Sign-alustassa, Partner API:n kautta voi tehdä valtuutuspyynnön. Valtuutuspyyntö lähettää asiakkaan nimetyille pääkäyttäjille viestin. Pääkäyttäjä käy Sign-selainkäyttöliittymän kautta valtuuttamassa kumppanin pääsyn asiakkaan Sign-tiliin.

Mikäli asiakas ei ole vielä Sign-alustassa, Partner API:n kautta voi tehdä asiakasorganisaation perustamispyynnön. Perustamispyyntö sisältää tiedon asiakkaan pääkäyttäjästä yhteystietoineen ja lähettää asiakkaan pääkäyttäjälle viestin. Pääkäyttäjä käy Sign-selainkäyttöliittymän kautta valtuuttamassa asiakkaan perustamisen Sign-alustalle ja kumppanin pääsyn asiakkaan Sign-tiliin.