peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma Sign -kumppanuusmallit

Terhi Krutsin

Kumppaneille on kolme kumppanuusmallia, jolla he saavat loppuasiakkaille allekirjoituspalvelun käyttöön:

Jälleenmyyjä markkinoi Visma Sign -allekirjoituspalvelua asiakkailleen. Asiakkaat rekisteröityvät selainpalvelun käyttäjäksi, ja tarvittaessa ottavat käyttöön myös Visma Sign API:n ohjelmointirajapinnan omiin sovelluksiinsa tai verkkolomakkeisiinsa liitettäväksi. Visma laskuttaa asiakkaita kuukausittain ja tulouttaa jälleenmyyjälle myyntipalkkion asiakkaiden tekemien allekirjoitustapahtumien perusteella kvartaaleittain.

Toteuttajakumppani tekee asiakaskohtaisia sovelluksia tai verkkopalveluja, ja hyödyntää niiden osana Visma Sign -allekirjoituspalvelua. Jokainen asiakas rekisteröityy erikseen allekirjoituspalveluun, tai kumppani rekisteröi asiakkaan yrityksen puolesta. Visma laskuttaa asiakkaita kuukausittain ja tulouttaa toteuttajakumppanille myyntipalkkion asiakkaiden tekemien allekirjoitustapahtumien perusteella kvartaaleittain.

Ohjelmistokumppani (VAR- tai ISV-kumppani) tarjoaa markkinoille usean asiakasorganisaationsa käyttämää ohjelmistoa tai verkkopalvelua, jonka osaksi on upotettu allekirjoituspalvelu. Kumppani perustaa asiakkaat allekirjoituspalveluun Visma Sign Partner API -rajapinnan kautta. Kumppani laskuttaa asiakasta. Visma toimittaa kumppanille tapahtumaerittelyn asiakkaiden allekirjoitustapahtumista kuukausittain ja tukkulaskuttaa kumppania.

Visma tukee kumppanien myyntiä ja muuta toimintaa riippumatta kumppanityypistä mm. sähköpostin ja tukimateriaalien kautta. Ohjelmistokumppaneille tarjotaan vuorovaikutteinen pääsy tekniseen, arkkitehtitasoiseen tukeen.