peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

KORJATTU 20-03-2018: Ostoreskontran Maksatus-näkymässä vanhoja maksueriä

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎21-03-2018 15:26 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Ostoreskontraa koskevan päivityksen 1.2.2018 jälkeen Maksatuksen näkymään on joillain käyttäjillä noussut vanhoja maksueriä näkyviin. Syynä tähän on väärä maksuerän tilatieto, joka on syntynyt jo maksuerän käsittelyhetkellä, mutta ei ole enää ohitettavissa suodatuksessa eränäkymän päivityksen jälkeen. Vanhoja maksueriä ei voi lähettää uudelleen maksuun, eivätkä ne aiheuta haittaa ohjelman toiminnalle, vaikka ne näkyvätkin eränhaussa. Tuotekehitys työskentelee parhaillaan korjatakseen vanhat virheelliseen tilaan jääneet maksuerät pois näkyvistä.

 

LISÄYS 14.3.2018: Tuotekehitys korjaa 14.3.2018 erillisellä ajolla maksueriä vuosilta 2017-2018. Tästä pääset ko. tiedotteeseen.

 

Loput erät korjataan pian julkaistavassa erillisessä päivityksessä. Tiedotamme tässä, kun korjaus on tehty.

 

LISÄYS 20.3.2018: Ostoreskontran maksatuksen näkymän suodatusta on nyt korjattu siten, ettei 2016 tai sitä vanhempia eriä enää tulkita käsittelyssä oleviksi, vaan ne nousevat listalle ainoastaan vaihtamalla "Hyväksytyt ja hylätyt, maksupäivä alkaen:" -kentän päivämäärää aina tarkasteltavaan vanhaan maksupäivään asti.

Maksupäivästä 01.01.2017 alkaen erät nousevat listalle yhä normaalisti päivämääräsuodatuksen ohi, jos erässä on käsittelemättömiä tapahtumia.

 

 

6 Kommentit
tekijä Ainomari Karhu

Tarkennuksena vielä, että emme suosittele tällaisen erän käsittelemistä (esim. hylkäämistä). Olethan tarvittaessa yhteydessä asiakaspalvelu@visma.com yllä olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Jaana Kupiainen
CONTRIBUTOR *
tekijä Jaana Kupiainen

Tämä koskeekin pelkästään Vivaldia?

tekijä Ainomari Karhu

Hei!

 

Kyllä, koskee vain Fivaldia. 🙂

Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Tiina Reunanen

Oletteko edelleen sitä mieltä, että nämä virheellisesti ostoreskontran maksatuksessa näkyvät osittain hyväksytyt maksuerät informoidaan asiakaspalveluun yritys kerrallaan korjausta varten? Tämä aiheuttaa suuren määrän turhaa työtä sekä meillä käyttäjien osalta että teillä asiakaspalvelun osalta. Kun on kyse vanhoista maksueristä, niin todennäköisyys sille, että maksuille vielä pitäisi tehdä jotain on hyvin paljon pienempi kuin se, että niille enää tarvitse tehdä mitään. Mielestäni teillä oli selvitys käynnissä, miten nämä saataisiin pois näkyvistä ja odotinkin, että viime perjantain 16.2. päivityksessä tilanne olisi korjaantunut.

tekijä Ainomari Karhu

Hei!

 

Kyllä, valitettavasti vielä tällä hetkellä ohjeistus on tämä, mutta tiedotamme heti, kun tilanne on toinen. Pahoittelen, että tästä koituu teille ylimääräistä vaivaa. Tässä vielä ohjeistus, mitä tietoja tarvitaan:

 

1. Kerro, onko lasku/laskut todellisuudessa maksettu.
2. Ota kuvat Ostoreskontran Erät-välilehdeltä (vanha erä valittuna) ja Tapahtumat-välilehdeltä.
3. Ota kuva Ostoreskontran Tiliote-välilehdeltä kaikista laskuista, jotka ovat mukana ko. maksatuserässä.

 

Huom. otathan kuvat Fivaldista niin, että koko Fivaldin ruutu näkyy.

 

-Ainomari

tekijä Ainomari Karhu

Hei!

 

Tähän on nyt tullut korjaus. Lisätiedot löytyy tuosta ylempää. 🙂 Pahoittelemme vielä aiheesta koitunutta ylimääräistä vaivaa! -Ainomari