peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

*KORJATTU* Palkanlaskennan käyttöoikeuksissa poikkeavuuksia uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä

Kolmessa eri toiminnoissa on havaittu poikkeavuutta käyttöoikeuksissa käytettäessä uutta ja vanhaa Netvisor käyttöliittymää.

Palkkojen maksatus  *KORJATTU*

Toimintokohtaisilla oikeuksilla oleva Palkanlaskija-rooli ja maksatusoikeus ei välttämättä riitä uudessa käyttöliittymässä palkkojen maksatukseen.

Jos osio näkyy uudessa käyttöliittymässämässä lukittuna, niin käyttäjällä ei ole Toimintokohtaisissa oikeuksissa muokkausoikeutta kohtaan Palkkalajien ja -mallien hallinta.

Kyseinen oikeus voidaan lisätä käyttäjälle tai sitten maksatuksen voi hoitaa käyttämällä vanhaa käyttöliittymää.

Palkkojen hyväksyntä *KORJATTU*

Yritysjohdon-profiililla ja Esimies-roolilla ei palkkojen hyväksyminen onnistu uudessa käyttöliittymässä. Jos osio näkyy uudessa käyttöliittymässä lukittuna, niin käyttäjälle tulsi lisätä Toimintokohtaisissa oikeuksissa muokkausoikeus kohtaan Palkkalajien ja -mallien hallinta sekä Palkanlaskija-rooli (myös Esimies-rooli tulee olla).

Lisäksi Palkkojen hyväksyminen onnistuu vanhassa käyttöliittymässä aiemmin olleilla käyttöoikeuksilla (Yritysjohdon-profiili ja Esimies-rooli).

Uuden palkansaajan perustaminen  *KORJATTU*

Pelkällä Henkilötietojen hallinnoija -roolilla ja Toimintokohtaisella muokkausoikeudella kohtaan Palkansaajien hallinta näkyy Uusi Palkansaaja -kohta valikossa lukittuna.

Uuden palkansaajan pystyy kyseisillä oikeuksilla perustamaan käyttämällä vanhaa käyttöliittymää.

Ohje käyttöliittymän vaihtamiseen

Pääset Uudesta käyttöliittymästä > vanhaan käyttöliittymään näin:

Pääset Vanhasta käyttöliittymästä > Uuteen käyttöliittymään näin:

6 Kommentit
Anonymous
Ei sovellu

Moikka,

kertoisitteko mistä löytyy uudessa näkymässä palkanlaskennan 'tilityspisteet' kohta? ei löydy vaikka mistä klikkaisi Hymiö Onnellinen

Hei Liina,

Pääset tilityspisteisiin näin: Taloushallinto>Velvoitteet>Tilitykset>Tilityspisteet-välilehti.

Hei Liina,

Eilisen viikkopäivityksen johdosta Tilityspisteen polkuun tuli pieniä termimuutoksia.

Tilityspisteet löytyvät uudesta käyttöliittymästä näin: Taloushallinto>Yrityksen velvoitteet>Työnantajan maksut ja tilitykset>Tilityspisteet-välilehti.

Moikka!

Tiedoksi myös, mikäli uudessa käyttöliittymässä ei pääse palkanlaskennan raportointiin, vaatii tämä sivu toimintakohtaisista oikeuksista luku- tai muokkausoikeuden kuukausittaisiin velvoitteisiin.

Hei,

Tämän hetkisen aikataulutiedon mukaan käyttöoikeusasiat pyritään saamaan yhtenäistettyä syksyn kuluessa.

Hei,

Käyttöliittymien välillä olleista käyttöoikeuseroista on nyt saatu korjattua palkkojen maksatus ja uuden palkansaajan perustaminen. Palkkojen hyväksynnässä on vielä eroavaisuutta käyttöoikeuksissa uuden ja vanhan käyttöliittymän välillä.

Palkkojen maksatus onnistuu jälleen Palkanlaskija-roolilla ja Toimintokohtaisilla oikeuksilla. Toiminto ei uudessakaan käyttöliittymässä vaadi enää Toimintokohtaisissa oikeuksissa muokkausoikeutta kohtaan Palkkalajien ja -mallien hallinta.

Uuden palkansaajan perustaminen onnistuu jälleen Henkilötietojen hallinnoija -roolilla ja Toimintokohtaisella muokkausoikeudella kohtaan Palkansaajien hallinta.

Palkkojen hyväksyntä vaatii uudessa käyttöliittymässä edelleen Esimies-roolin, Palkanlaskija-roolin ja Toimintokohtaisen muokkausoikeuden kohtaan Palkkalajien ja -mallien hallinta.