Tärkeät tiedotteet
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

KORJATTU! Visma.net Expensessä kirjanpito tili puuttuu- teksti tulosteella

(updated by Matti Aaltonen VISMA ‎15-06-2018 08:42 )
Olli Hietala

Asiakkaamme raportoivat tänä aamuna tilanteesta jossa kirjanpitotilit näyttivät kadonneen matkalaskuilta kun tositteen otti näytölle. Tämä johtui tänään ja eilen olleesta vikatilanteesta Expensestä. Vikatilanne korjattiin tänään puolenpäivän aikaan mutta voi olla ennen sitä tehdyillä matkalaskuilla tilitiedot tulevat takaisin vasta kun matkalaskua käydään muokkaamassa jotta tiedot päivittyvät. Osa asiakkaista on kertonut että tiliöinti tiedot tulivat automaattisesti takaisin ja osa taas että laskua piti muokata jotta ne saatiin takaisin.

 

Toivottavasti tilanne korjaantuu viimeistään laskun muokkauksen aikana mutta jos näin ei edelleenkään käy ottakaa yhteys tukeen niin tutkitaan tilannetta tarkemmin.

 

Pahoittelemme viasta aiheutunutta vaivaa!

 

-Olli, Visma Sovellustuki

1 Kommentti

Hei

 

Approvalin puolella ilmenee edelleen sitä, että raportti näyttää hyväksyjälle kirjanpidon tilien puuttuvan. Tähän asiaan on tulossa korjaus ensi viikolla tiistaina (19.6.2018). Siihen asti tilanteen voi korjata sillä, että hyväksyjä tekee Approvalissa muokkauksen laskulle, jolloin PDF-raportti päivittyy ja kirjanpidon tilit pitäisi näkyä.

 

Pahoittelen viasta johtuvaa ylimääräistä vaivaa Expensen ja Approvalin käyttäjille. 

 

Mukavaa viikonloppua! Hymiö Onnellinen

 

-Matti