peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

-KORJATTU- eScan -aineiston kohdistamisessa ostolaskulle on häiriötilanne

tekijä Terhi Krutsin

eScan -aineiston kohdistamisessa ostolaskulle on tällä hetkellä häiriötilanne, ja tilannetta selvitetään parhaillaan. Tiedotamme asian etenemisestä tätä tiedotetta päivittämällä.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

12.5.2016//

Pahoittelemme tiedotteen päivitysviivettä!

Häiriötilanteen korjaus on työnalla. Valitettavasti tarkkaa aikataulua ei ole antaa milloin korjaus saadaan julkaistua tuotantoon.

13.5.2016//

Häiritötilanne on korjattu. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa!

7 Kommentit
Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Liittyykö tähän sellainen ongelma, jossa sähköpostilla lähetetty pdf-muotoinen kuitti, erottuu neljäksi eri escan-kuitiksi? VR:n kuitista erottui qrc-koodi omaksix2 ja sähköpostissa ollut logo vielä omaksi, ihan varsinaisen liitteen lisäksi.

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Moikka,

onko tietoa, millä aikataululla tämä tulee kuntoon?

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Hei,

tämä ei näytä vieläkään toimivan. Onkohan korjaukselle aikataulua?

tekijä Terhi Krutsin

Hei Emilia ja kiitos viestistäsi!

Valitettavasti korjauksesta ei ole antaa tarkempaa aikataulua. Pahoittelen tästä aiheutunutta haittaa!

tekijä Terhi Krutsin

Hei Sami,

Kuvaamasi tilanne ei liity tähän häiriötilanteeseen.  Sähköpostilla lähetettävän eScan -aineiston mukana ei tulisi olla muuta kuin itse liitetiedosto, esim. logollista allekirjoitusta ei kannata sisällyttää sähköpostiin. Sähköpostin mukana olleista kuvista muodostuu oma tiedosto eScan -näkymään.

Useampi sivuiset laskut tulisi tuoda yhdessä PDF -tiedostossa, jolloin ne voidaan helposti käsitellä Netvisorissa yhtenä aineistona. Yhdessä sähköpostissa voidaan tuoda myös useampi laskunaineisto, jolloin tiedostot voidaan liittää useammalle tapahtumalle Netvisorissa.

Varmistaisin vielä, että oliko tässä tapauksessa aineisto erillisissä tiedostoissa sähköpostin lähetysvaiheessa, jolloin jokaisesta liitteestä on muodostunut oma eScan -dokumentti? Jatkossa kannattaa varmistaa, että yhden laskun eScan -aineisto on yhdessä PDF -tiedostossa.

tekijä Terhi Krutsin

Häiritötilanne on korjattu. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa!

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Nyt ymmärrän paremmin miten pitää viesti lähettää. Tosin VR:n kuitissa on QRC-koodi, joka irrottautuu omaksi dokumentiksi. On kuitenkin melko tavanomainen ostos, joten toivoisi että lukeminen tapahtuisi, niin että dokumentti luettaisi yhtenä ja dokumentin sisällä olevaa kuvaa irrotettaisi alkuperäisestä.