peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Liikevaihtoluokkien päivitys kesäkuu 2021

tekijä Tiina Ukkonen (Päivitetty ‎18-05-2021 16:07 tekijä Tiina Ukkonen VISMA )

Hei!

 

Tässä ensimmäisessä osassa kesäkuussa päivitetään yritykset, joiden vuoden 2020 liikevaihto saatiin Asiakastiedosta 26.5. mennessä. Kytkemme päivitystyökalun päälle 3.6. niille yrityksille, joiden Netvisorin ja Asiakastiedon liikevaihdot erosivat toisistaan. Työkalu tulee näkyviin KH-oikeudella varustetulle henkilölle, kun hän kirjautuu yritykseen, jonka liikevaihtoluokka eroaa toisistaan.

 

kuva1.PNG

(Työkalu näyttää tältä)

 

Työkalun ohjeet:

Linkistä "tarkista liikevaihto tuloslaskelmalta" pääsee vielä tarkistamaan edellisen päätetyn, vahvistetun tai sinetöidyn tilikauden liikevaihdon. Alasvetovalikosta valitaan yrityksen oikea liikevaihtoluokka ja vahvistamalla tiedot päivittyvät automaattisesti Netvisoriin. Mikäli tuntuu, ettei ole oikea henkilö ilmoittamaan tietoja tai on todella kova kiire juuri sillä hetkellä, niin toisesta napista pääsee pois työkalusta. Jompaa kumpaa nappia täytyy painaa, jotta pääsee eteenpäin.

 

Työkaluun pääsee myöhemmin takaisin Netvisorin etusivun widgetistä, joka näyttää tältä:

 

kuva2.PNG

 

Työkalu on auki 28.6. asti, joten päivitykset pitää tehdä ennen sitä.

 

NV liikevaihtoluokkien päivitys 2021 FAQ

 

Miksi liikevaihtoluokkia pitää päivittää?

Netvisorin hinnoittelun kuukausimaksu perustuu yrityksen liikevaihtoon. Hinta laskee tai nousee liikevaihtoluokan mukaan. Liikevaihtoluokkien päivitys tehdään vuosittain (kesäkuu ja syyskuu), kun edellisen tilikauden tilinpäätökset on vahvistettu ja tiedot ovat julkisesti saatavilla.

 

Mihin yrityksen liikevaihtoluokan tulisi perustua?

Yrityksen liikevaihtoluokan tulee perustua edellisen tilikauden vahvistettuun tilinpäätökseen. Avaamme vaihtotyökalun yrityksille, joiden edellisen vuoden liikevaihto on vahvistettu ja on saatavilla julkisesti. Tarjoamme työkalun avulla helpon tavan ilmoittaa vaihtuva liikevaihtoluokka.

 

Milloin muutos astuu voimaan?

Liikevaihtoluokan muutos on voimassa ilmoitusajankohdasta ja vaikutus näkyy seuraavassa laskutuksesssa.

 

Onko tämä sama asia kuin hintojen nosto?

Ei ole, kyseessä on sopimusehtoihin perustuva päivitys. Esimerkiksi 2021 päivitys koskee alle 10% Netvisoria käyttävistä asiakkaista, joista osalla hinta nousee ja osalla laskee. Avaamme työkalun aina kaikille yrityksille riippumatta siitä vaikuttaako liikevaihtoluokan muutos asiakkaan maksamaan hintaan laskevasti vai nostavasti.

 

Kiitoksia yhteistyöstä ja aurinkoista kesää!