peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Maksutapahtumien tositteet eivät muodostu automaattisesti Aktian heinäkuun tiliotteille

tekijä Elina Mykkänen

Hyvä asiakkaamme,

Aktialta heinäkuussa Netvisoriin saapuneiden tiliotteiden osalta maksutapahtumien tositteet eivät muodostu automaattisesti. Ongelma on alkanut 3.7.2017. Asia on tutkinnassa sekä meillä että Aktialla, jotta ongelma saadaan selvitettyä. Toistaiseksi maksut tulee kuitata manuaalisesti tiliotteilta. Alla suora linkki tiliotteen käsittelyn ohjeeseemme:

Tiliotteiden käsittely – Netvisor tukiportaali

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja ylimääräistä työtä! Päivitämme tätä tiedotetta, kun saamme tähän lisätietoja.

----------

Päivitys 13.7.2017 klo 13.40

Ongelman syyksi on vahvistunut Aktian tekemä muutos toimittamaansa tilioteaineistoon. Netvisorin on tehtävä muutos Aktian tiliotteiden käsittelyyn, jotta tositteet alkavat muodostua jälleen automaattisesti. Kun muutos Netvisoriin on tehty, käsittelemme Aktian heinäkuun tiliotteet uudelleen, jotta saamme muodostettua vielä puuttuvat tositteet tiliotteiden perusteella. Tiliotteiden uudelleenkäsittely ei poista tai muuta käyttäjien manuaalisesti tiliotteisiin linkittämiä tositteita. Päivitämme tätä tiedotetta, kun muutos on tehty ja tiliotteet on käsitelty uudelleen.

-----------

Päivitys 14.7.2017 klo 14:20

Järjestelmään saapuneiden tiliotteiden maksutapahtumien käsittely on nyt käynnissä, ja valmistuu tämän päivän aikana. Jatkossa maksutapahtumat pystytään käsittelemään Netvisorissa normaalisti.

4 Kommentit
Mervi Hynynen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Mervi Hynynen

Hei, tänään huomasin, että Aktian tililtä eilen maksetut palkkaennakot eivät kirjautuneet

- täytyykö nyt sitten siirtää rahat toisen ryhmittymän pankkitilille, että automaattikirjaukset toimisivat ?

Mervi Hynynen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Mervi Hynynen

- täytyykö siis palkat maksaa joltakin toiselta tililtä, että ne kirjautuvat automaattisesti, vai saatteko Aktian tilin toimimaan ?

ilmeisesti 14.7. on korjattu vain ostoreskontrien maksutapahtumien kirjausongelma..?

Jennimari Nieminen
CONTRIBUTOR **
tekijä Jennimari Nieminen

Hei!

Ostoreskontran maksuihin on tositteet muodostuneet, mutta meillä ainakin oma-aloitteiset verot, jotka on maksettu 12.7. roikkuvat edelleen "maksupalvelutilassa" eikä tositteita ole muodostunut tiliotteelle. Korjaantuuko tilanne Netvisorin puolelta jotenkin tai miten saan itse tämän korjattua?

Jan Nyberg
CONTRIBUTOR *
tekijä Jan Nyberg

Hei,

edelleen myös 12.8 maksetut verotilisiirrot roikkuvat "maksupalvelutilassa" eikä tositteita muodostunut tiliotteelle vaikka veloitus tililtä oikeasti tapahtunut?

Onko korjausta tulossa? Voiko asiaa edistää?