peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Mobiilivarmenteella kirjautumisessa ongelmia osalla käyttäjistä

tekijä Laura Sainio

Mobiilivarmenteella kirjautuessa on havaittu ongelma, jossa käyttäjä ei pääse kirjautumaan, mikäli käytössä on häirinnänestokoodi joka on alle neljä merkkiä pitkä. Asia on tiedossa palveluntarjoajalla ja tullaan korjaamaan Mobiilivarmenne-kirjautumiseen. Mikäli käytössäsi on kolmimerkkinen häirinnänestokoodi, voit kiertää ongelman poistamalla vanhan koodin käytöstä ja luomalla uuden, vähintään nelimerkkisen koodin. Häirinnänestokoodin tilaustapa riippuu matkapuhelinoperaattorista, ja esimerkiksi Elisan liittymissä mobiilivarmenteen häirinnänestokoodi on poistettavissa ja uudelleentilattavissa puhelimen "Elisa"-sovelluksen kautta.

Lisäksi on raportoitu ongelmasta, jossa käyttäjä ei pääse kirjautumaan mobiilivarmenteella, vaan saa ilmoituksen "Virhe palvelussa". Ongelman syy on tutkinnassa palveluntarjoajalla. Ongelmaa on saatu kierrettyä sillä, että käyttäjä on kirjautunut Netvisoriin mobiilivarmenteella toista Internet-selainta käyttäen.

----------

Päivitys 25.11.2016 klo 17.17

Mobiilivarmenne-palvelu toimii jälleen normaalisti myös kolmimerkkisellä häirinnänestokoodilla. "Virhe palvelussa" -ongelmaa selvitetään edelleen.