peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Netvisorin hitausongelmasta ilmoittaminen

tekijä Laura Sainio

Hei!

Alkuvuodesta 2017 Netvisorin toiminnassa havaittiin hidastumista koko palvelun laajuudelta, ja näihin ongelmiin reagoitiin ottamalla käyttöön lisää palvelinkapasiteettia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Netvisorin käyttäjiä on nykypäivänä palvelemassa entistä suurempi palvelinjoukko. Tämä palvelinkapasiteetin lisäys on mitatusti parantanut Netvisorin suorituskykyä,  mm. palvelun keskimääräiset sivunlatausajat ovat lyhentyneet kautta linjan.

Tänään 21.4.2017 palvelussa aamulla esiintyneen vikatilanteen ( ) seurauksena palvelu kuitenkin on ollut käytössä rajoitetulla palvelinkapasiteetilla, ja tämä on näkynyt käyttäjille palvelun hidastumisena. Täysi palvelinkapasiteetti pyritään ottamaan käyttöön viikonlopun aikana, ja tämä normalisoi Netvisorin suorituskyvyn.

Satunnaisia ja ei-systemaattisia hitausongelmia raportoidaan aika-ajoin edelleen. Koska niiden selvittäminen on hankalaa ilman tarkkoja yksityiskohtia, pyydämme tähän apuanne. Voit auttaa Netvisorin tuotekehitystä parantamaan palvelun suorituskykyä vastaamalla tähän kyselyyn

Yhteistyöstä kiittäen,

Netvisor Tuotekehitys

2 Kommentit
Tarja Väliaho
CONTRIBUTOR **
tekijä Tarja Väliaho

Hei!

 

Onko muilla käyttäjillä hitautta Netvisorin käytössä??

Tarja Väliaho
CONTRIBUTOR **
tekijä Tarja Väliaho

Onko muilla käyttäjillä hitautta Netvisorin käytössä??