peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Netvisorin kesäkuun käyttökatkot

Netvisorissa on valitettavasti ollut suunnittelemattomia käyttökatkoja kesäkuussa 2019 yhteensä 3,5 tuntia. Katkojen aikana Netvisoriin kirjautuminen ei onnistunut ollenkaan. Ensimmäinen katko tapahtui perjantaina 7.6. Klo 11 alkaen ja oli kestoltaan 2,5 tuntia. Toinen katko tapahtui torstaina 20.6. Klo 14.30 ja kesti hieman alle tunnin. Käyttökatkot johtuivat palvelunjatkuvuusoperaattorimme Elisan tekemistä muutoksista Netvisorin tekniseen palvelualustaan, ja muutostyössä tehdyistä virheellisistä asetuksista.

 

Netvisorin toimintavarmuus on meille erittäin tärkeää. Teemme jatkuvasti töitä ja parannuksia niin Visma Solutionsilla kuin kumppaniemme kanssa, jotta katkoksia ei tule. Esimerkiksi vuonna 2018 suunnittelemattomia katkoja ei ollut ollenkaan. 

 

Netvisorin valvonta ja häiriötiedottaminen

 

Netvisorin teknistä palvelualustaa valvoo Elisan valvomo 24/7, ja Netvisor-tuotetta valvoo tuotekehityksessä toimiva palvelunjatkuvuustiimi. Valvonta koostuu reaaliaikaisesta monitoroinnista ja hälytyksistä tilanteessa, jossa palvelun toiminta häiriintyy. Näin varmistamme, että mahdolliset ongelmat havaitaan heti ja pääsemme välittömästi korjaamaan niitä sekä tiedottamaan asiakkaitamme.

 

Asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin häiriötilanteissa, mutta varsinainen häiriötiedottaminen tapahtuu Communityssa, sekä isommissa häiriöissä myös Netvisorin kotisivuilla ja Visma Solutionsin Twitter- ja Facebook-tileillä. Tiedotamme Communityssa myös suunnitelluista huoltokatkoista.

 

Reklamaatioiden käsittely

 

Häiriöitä koskevat kirjalliset reklamaatiot pyydämme toimittamaan asiakaspalveluumme joko tukipyyntönä tai sähköpostilla osoitteeseen: tuki.netvisor@visma.com. Käsittelemme reklamaatiot sopimusehtojemme mukaisesti. 

 

Pahoittelemme käyttökatkoista aiheutunutta haittaa!

4 Kommentit
CHAMPION **
(updated by Ida Ketola ‎15-07-2019 14:18 )

Hei,

onko jälleen käyttökatko, kun sivu ei lataudu?

Hei Ida!

 

Tällä hetkellä palvelu toimii kyllä ihan normaalisti monitorointimme mukaan, ja kun itse äsken kirjauduin Netvisoriin, se toimi ongelmitta. Mikä sivu ei lataudu, onko ongelma päästä kirjautumaan Netvisoriin? Vai onko niin, että olet Netvisorissa, mutta jokin toiminto siellä ei toimi?

 

terveisin Laura Sainio / Netvisor tuotekehitys

CHAMPION **

Hei,

nyt toimii taas. Tuossa noin 14.10 myyntisuoritukset tai mikään muukaan sivu netvisorin sisällä ei suostunut latautumaan ja kun suljin ja kokeilin avata Netvisorin sivustoa uudelleen, ei etusivukaan latautunut. Näin kahvitauon jälkeen toimi taas.

Moi, 

 

Hyvä kuulla, että tilanne on ohi!

 

Mikäli vastaava jumiutuminen tapahtuu uudelleen, niin laitathan siitä tiedon asiakaspalveluumme tuki.netvisor@visma.com, niin voimme tutkia tarkemmin, mikä ongelman aiheuttaa. Jotta löydämme syyn, kannattaa pyyntöön laittaa mahdollisimman tarkka tieto siitä, mihin aikaan ongelmamatilanne tapahtui, ja missä yrityksessä ja missä toiminnossa olit.