peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Oma Säästöpankin tilinumeromuutos 28.10.2018

tekijä Laura Niiranen (Päivitetty ‎09-11-2018 09:53 tekijä Laura Niiranen VISMA )

Oma Säästöpankin asiakkaiden tilinumerot muuttuvat 28.10.2018, ja tulevat käyttöön samana päivänä. Tätä ennen uusi tilinumero ei toimi maksaessa, maksuja vastaanotettaessa tai aineistosiirroissa. Uudet tilinumerot vaihdetaan pankin toimesta automaattisesti olemassa oleville maksuliikennesopimuksille 28.10.2018.

 

Mitä tulee tehdä Netvisorissa 28.10.2018?

* Uusi tilinumero tulee lisätä Netvisoriin. HUOM, tilinumeroa ei saa korjata vanhan tilinumeron päälle!

* Jos lähetätte kuluttajaverkkolaskuja, tulee Netvisorista lähettää laskuttajailmoitusten muutossanomat pankkiin. Ohjeistus tähän löytyy linkin takaa, Kuluttajaverkkolaskutus - sähköisten laskujen lähettäminen kuluttaja-asiakkaille

 

Tässä vielä linkki yritysasiakkaille lähteneeseen tiedotteeseen, https://www.omasp.fi/sites/default/files/attachments/144362_OmaSp_tilinumeromuutos_kirjeet_yritysasi...

 

ja Oma Säästöpankin sivuille, mistä löytyy lisätietoa, https://www.omasp.fi/fi/tilinumerouudistus

 

----------

Päivitys 10.10.2018 klo 15:45 Muutos koskee Oma Säästöpankin asiakkaita, joiden nykyinen tilinumero on jossakin seuraavista sarjoista: 4924, 4913 ja 4262 ( nämä ovat IBAN FIxx jälkeen tulevat neljä numeroa).

2 Kommentit
Eeva-Liisa Vaivila
CONTRIBUTOR *
tekijä Eeva-Liisa Vaivila

Säästöpankin tilinumeromuutoksen myötä Netvisorin tiedotusnäkymässä näkyy nyt vanhan tilinumeron saldo 26.10 ja viimeisin uuden tilinumeron saldo sekä nämä yhteensä. Tämän vuoksi kassavirtaennuste ei ole oikein, koska vanhan tilinumeron saldo on siellä ylimääräisenä. Saako tätä itse korjattua, vai vaatiiko toimia Netvisorin päässä?

tekijä Heidi Strandén

Muistakaa myös laittaa pankkitilin hallinnasta määritys Sulje kaikki tiliin kohdistuva pankkiliikenne Netvisorista näiden vanhojen tilinumeroiden osalta. Tämän jälkeen ko. pankkitili ei näy enää kassavirtaennusteessa eikä ostolaskujen maksussa valittavana.