peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Palkkalaskelmien lähettäminen sähköpostitse poistuu 25.4.2019

Hei!
 
Huomioithan, että palkkalaskelmien lähettäminen sähköpostitse poistuu 25.4.2019 päivityksen yhteydessä. Suosittelemme  Visma Verkkopalkan käyttöönottoa, jolla voit lähettää palkkalaskelmat turvallisesti ja nopeasti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Olemme tiedottaneet aikaisemmin tästä lokakuussa 2018 - mutta toivottavasti tieto tulee nyt viimeistään kaikkien asiakkaiden tietoon. 🙂
 
Palkanmaksaja voi toimittaa palkkalaskelmat sähköisessä muodossa suoraan Visma Fivaldista, helposti ja nopeasti aikaa ja rahaa säästäen. Verkkopalkan käyttöönotto on maksutonta ja maksat palvelusta ainoastaan käytön eli toimitettujen palkkalaskelmien mukaan.
 
Lue lisää täältä, miten otat Visma Verkkopalkan käyttöösi.
 
Mukavaa kevättä kaikille! 🙂
 
Terveisin Ainomari / Fivaldi sovellustuki
4 Kommentit
CONTRIBUTOR **

Miksi tämä hyvä ominaisuus poistetaan? Asiakkailla myös palkansaajia, kenellä pankkitili muualla kuin Suomessa, ei silloin verkkopalkkalaskelmaa pysty vastaanottamaan. 

CONTRIBUTOR *

Olen sama mieltä asiasta, että hyvä ominaisuus poistetaan - meidän asiakkailla on myös paljon työntekijöitä, joilla ei ole suomalaista pankkitiliä eikä verkkopankkitunnuksia.

 

Hei!

 

Kiitos hyvistä palautteista. Muutoksella haluamme varmistaa sekä palkanmaksajan, että palkansaajien henkilötietojen käsittelyn tapahtuvan mahdollisimman tietoturvallisesti.

Anonymous
Ei sovellu

Erittäin huono 'parannus'.

Meillä yhdistyksenä ei ole varaa lisäkustannuksiin, eli siirrymme taas aikaavievään systeemiin, jossa puolet palkkalaskelmista tulostetaan jokainen erikseen pdf-tiedostoksi ja lähetetään yksi kerrallaan säpona työntekijälle. Tympii jo etukäteen.