peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Pankista saapuvien aineistojen käsittelyssä viivettä 6.5

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎07-05-2019 08:43 ( )

Pankista saapuvien aineistojen käsittelyssä on viivettä tänään 6.5. Viive koskee tiliotteita, maksupalautteita, viitesuorituksia sekä pankin verkkolaskutusosoitteella saapuvia ostolaskuja. Aineistoja käsitellään parhaillaan ja päivitämme tätä tiedotetta, kun kaikki aineistot on käsitelty.

 

Pahoittelemme viivettä!

----------

PÄIVITYS 6.5 klo 14.10: Tiliotteet on nyt käsitelty. Viitesuoritusten käsittely on tällä hetkellä käynnissä, kuten myös pankkiverkosta saapuvien ostolaskujen käsittely. Näiden jälkeen käsitellään pankista saapuvat maksujen palautteet. Päivitämme tätä tiedotetta, kun kaikki aineistot on käsitelty.

 

Maksupalautteiden käsittelyn myöhästyminen ja ruuhkautuminen aiheuttaa sen, että maksatuksen ja maksuperuutussanomien epäonnistumisesta kertovat pankkiliikennenäkymän virheilmoitukset saapuvat myöhässä. Tarvittaessa suosittelemme varmistamaan yksittäisen maksun tilan suoraan pankista.

 

PÄIVITYS 7.5. klo 8.42: Perjantain aineisto on käsitelty eilisen 6.5 aikana. Tiliotteiden osalta käsittely valmistui 6.5. 14.04 ja viitteiden osalta 19.40. Eilisen aineistot on käsitelty normaalisti viime yönä tiliotteiden osalta 7.5.2019 3:58:56 ja viitesuoritusten osalta 7.5.2019 5:51:12.

3 Kommentit
ReijoH
CONTRIBUTOR *
tekijä ReijoH

Olisi rehellisempää kertoa, että ongelmat alkoivat jo 4.5. Eikö viikonvaihteessa ole minkäänlaista päivystystä ??

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous

Aika usein näitä viivästyksiä. 

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei Reijo ja Susse!

 

Netvisorin palvelunjatkuvuutta valvotaan 24/7, eli myös öisin ja viikonloppuisin. Valvonta hälyttää, mikäli Netvisor-palvelun taustajärjestelmät ovat virhetilassa tai palveluun ei saada yhteyttä. 

Pankkiaineiston viivästyminen johtui siitä, että aineistoja käsittelevä palvelun osa oli vikaantunut viikonloppua vasten, ja tästä nimenomaisesta taustajärjestelmästä ei lähde automaattihälytystä toimistoajan ulkopuolella. Ongelma huomattiin maanantaiaamuna klo 8  valvonnan toimesta, eli aivan liian myöhään. 

Järjestelmän valvonta on aihealue, jota kehitämme jatkuvasti. Parannamme hälytysjärjestelmäämme, jotta jatkossa havaitsemme mahdolliset pankkiliikenteen häiriöt ajoissa. 

 

Olemme erittäin pahoillamme pankkiaineistojen käsittelyn viivästyksestä!

 

Ystävällisin terveisin, 

Laura Sainio / Netvisorin tuotekehitys