peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Postin hinnankorotusten vaikutus Netvisorin tapahtumamaksuihin 1.5.2021 alkaen

tekijä Juha Kuokkanen (Päivitetty ‎31-03-2021 12:58 tekijä Juha Kuokkanen VISMA )

Muutoksia Netvisorin hinnoitteluun paperilaskujen käsittelyssä 1.5.2021 alkaen

 

Posti on ilmoittanut hinnankorotuksista Economy-paperilaskujen käsittelyssä 1.5.2021 alkaen. Sen seurauksena tulee muutoksia myös Netvisorin-hinnastoihin eKirje-tulostuspalvelun osalta. 

 

Kaikissa hinnastoissa korotuksen vaikutus on kolme senttiä jokaiseen kotimaan Ecomony-tasoiseen eKirjeeseen. Korotus koskee sekä mustavalkoisia että värillisiä kirjeitä kaikissa volyymiluokissa. Uudet hinnastot päivitetään verkkoon 1.5.2021 mennessä.

 

Haluamme painottaa tässäkin yhteydessä verkkolaskutuksen tarvetta ja hyötyjä. Verkkolaskulain siirtymäaika päättyy 1.4.2021 ja organisaatioiden välinen laskuliikenne tulisi kulkea EU-standardien mukaisina verkkolaskuina. Useat kaupungit ja organisaatiot ovat jo ilmoittaneet ottavansa jatkossa vastaan vain verkkolaskuja.


Sen lisäksi, että verkkolaskutus on huomattavan paljon edullisempaa kuin tulostuspalvelu tai skannauspalvelu, niin laskut myös löytävät perille nopeammin, joka johtaa myös tutkitusti nopeampaan maksuaikaan. Lisäksi verkkolaskutus tukee järjestelmän automaatiota tehokkaammin kuin skannatut laskut. 

 

Suosittelemme myös pakettihinnoitteluun vaihtamista, mikäli yrityksenne ei jo käytä sitä. Pakettihinnoittelussa ei ole erikseen lisäkäyttäjäveloituksia, palkanlaskenta on edullisempaa sekä työajankirjaus kuuluu palkanlaskentaan. Päivityksen voi tehdä itsenäisesti Netvisorin käyttöliittymän kautta Netvisor Storesta, jossa myös näytetään yritykselle suositeltu paketti perustuen tällä hetkellä käytössä oleviin palveluihin.

 

Lisätietoja pakettihinnoitteluun päivittämisestä löytyy: https://netvisor.fi/pakettihinnoittelu/