peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*RATKAISTU* Huoltotyö Netvisorin ISV- ja koulutusympäristöissä tiistaina 22.6. klo 09-20

tekijä Vilppu Paananen (Päivitetty ‎23-06-2021 16:05 tekijä Vilppu Paananen VISMA )

Päivitämme Netvisorin koulutus- ja ISV -ympäristöjen tietokantajärjestelmiä uuteen versioon osana tietokantojemme uudistusprojektia. Päivitys koskee palvelua kokonaisuudessaan aiheuttaen palvelukatkon huoltotyön ajalle. Palvelukatko alkaa klo 09:00 ja päättyy viimeistään kello 20:00. Katkolla rajautuu osoitteisiin koulutus.netvisor.fi sekä isv.netvisor.fi, eikä sillä ole vaikutusta Netvisorin tuotantoympäristöön (suomi.netvisor.fi).

 

-----------

Päivitys 23.6.2021 klo 16.04: Päivitys on suoritettu ja sekä ISV- että koulutusympäristöt ovat jälleen käytössä.

Päivitys 23.6.2021 klo 15.04: Huoltokatko tietokantapalvelimillamme valitettavasti jatkuu vielä. Katkon odotetaan päättyvän keskiviikon kuluessa. Päivitämme tiedotetta vielä illan aikana.

Päivitys 22.6.2021 klo 20.44: Palveluntarjoajamme on raportoinut päivityksessä ilmenneistä viiveistä, joiden johdosta huoltokatko jatkuu. Katkon arvioitu päättymisaika on aikaisintaan huomenna keskiviikkona kello 15:00, mihin mennessä päivitämme tätä tiedotetta. Pahoittelemme katkon johtumisesta aiheutunutta harmia.

3 Kommentit
HLKe
CONTRIBUTOR *
tekijä HLKe

No onpa mukavaa, että näin juuri ennen juhannusta ja lomia on päivitys menossa, enkä pysty laskemaan palkkoja, kun on muutenkin kiire! Todella usein on viime aikoina ollut katkoksia 😞

tekijä Vilppu Paananen

Hei @HLKe ,

huomioithan, että tiedotteessa ilmoitettu katko koskee ainoastaan ISV- ja koulutusympäristöjä. Ne ovat ainoastaan koulutuskäytössä sekä integraatiokumppaneidemme apuna 🙂

HLKe
CONTRIBUTOR *
tekijä HLKe

En tiedä mutta oma ohjelma tökkii, yritin poistaa tuota kommenttiani, mutta en saanut poistettua.