peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

RATKAISTU:Palkkatietoilmoitus hylkääntyy tuntemattoman sovellettavan työehtosopimuksen koodin vuoksi

(updated by Inkeri Mansikka-aho VISMA ‎03-12-2019 09:59 )

Liittyen palkkatietoilmoituksella tulevaan virheilmoitukseen "(IEOV0010) Tuntematon Sovellettava työehtosopimus -tiedon koodi. Unknown code for the data item Applicable collective agreement". Tämä virheilmoitus tulee jos on käytetty työehtosopimuskoodeja 179 ( Viestinnän Keskusliiton ja TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton/Viestintäalan toimihenkilöt Grafinet ry:n välinen työehtosopimus)

ja 180 ( Viestinnän Keskusliiton ja TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton välinen kirjatyöntekijöitä koskeva
työehtosopimus), nuo koodit ovat poistuneet Tulorekisterin koodistosta. Tällä hetkellä on vaihtoehtona jättää työehtosopimuksen koodi kokonaan pois (jos mahdollista). 

 

Koodit 179 ja 180 ovat poistuneet käytöstä viime joulukuussa. Vuonna 2020 koodit 179 ja 180 tulevat takaisin hieman eri nimillä, koodien poistuminen johtuu lähinnä ammattiliittojen muutoksista.

Toistaiseksi ei siis tule käyttää koodeja 179 ja 180. Tulemme päivittämään uudet nimet ja koodit mukaan viimeistään ensi vuoden alussa.

2 Kommentit
CONTRIBUTOR *

Sama tilanne Hiuslalan tes:n kanssa eli tulorekisteri poistanut ko. tes:n joulukuussa 2019 ja kaikki alan alkuvuoden palkkailmoitukset menivät hylkyyn tulorekisterissä.

 

Onko tähän muuta ratkaisua, kuin käydä jokainen alan yritys palkansaajittain läpi ja poistaa kokonaan työehtosopimus henkilön työsuhdetiedoista? 

Hei,

 

Valitettavasti tähän ei ole muuta ratkaisua kuin poistaa ko. työehtosopimus, jotta palkkatietoilmoituksen lähetys tulorekisteriin onnistuu. Fivaldiin tullaan päivittämään uudet työehtosopimuskoodit helmikuun Fivaldi päivityksen yhteydessä.