peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

*Ratkaistu* Häiriö oma-aloitteisten verojen ilmoituksen lähetyksessä

Arvonlisäveron kausi-ilmoituksen lähettämisessä oli häiriötilanne tänään 28.12.2017 aikavälillä  klo 16.00 - 16.30. Vika on korjattu, ja ilmoituksien lähettäminen onnistuu normaalisti. Pahoittelemme häiriön aiheuttamaa haittaa.

7 Kommentit
CONTRIBUTOR **

Minä en edelleenkään saa lähetettyä arvonlisäveron veroilmoitusta Netvisorista. Eilen yritin useaan otteeseen läpi päivän, eikä onnistu vieläkään.

Hei Joanna!

Onko ongelma vielä jatkunut? Ilmeisesti sinulla on ollut ongelmia Katsoon kirjautumisen kanssa jo ennen eilistä häiriötilannetta?

CONTRIBUTOR **

Asiaa selvitellään tällä hetkellä tuen puolella. Ongelma siis jatkuu.

Katso-kirjautumisen kanssa ei ole mitään ongelmaa, pääsen kyllä kirjautumaan Netvisorissa, ainoastaan oma-aloitteisten verojen lähetyksen kanssa tökkii.

CHAMPION **

En saa lähetettyä oma-aloitteisten verojen ilmoitusta, vaikka asiakkaan valtuutus on voimassa ja katso-tunnisteella pääsee kirjautumaan esim. omaveroon. Onko häikkä Netvisorissa?

CONTRIBUTOR ***

Täällä sama vika, tunnukset kunnossa ja omaveroon pääsee, mutta lähetys ei onnistu.

CONTRIBUTOR **

Täytyy olla häikkä Netvisorissa, jos näin monella jo on samaa ongelmaa.

Lisäksi huomasin, että ongelma ei voi johtua Katso-tunnuksesta, sillä sama ongelma on minulla toistunut nyt kahdella eri tunnuksella ja nämä samat tunnukset toimivat kyllä yhtiökumppanillani, joka pystyy ilmoituksia lähettämään.

Ongelma ilmeni oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen lähettämisen lisäksi myös verokorttien suorasiirto-pyynnössä.

Hei Ida, Hanna ja Joanna!

Tällä hetkellä veroilmoitusten lähetys Netvisorin kautta ei valitettavasti toimi, vaikka kertomanne mukaan esim. Omaveroon pääseekin kirjautumaan. Ongelma alkoi n 10.21, ja selvitämme tilannetta TFI:n teknisestä tuesta. Infoamme tilanteen etenemisestä tätä tiedotetta päivittämällä: