peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Häiriöitä Netvisor ID -kirjautumisessa

tekijä Niina Härkänen

Päivitys 14.6.2018 klo 15.35: Netvisor ID:n iOS-versio on päivittynyt uuteen versioon (1.3.4). Uuden version myötä iPhone X-käyttäjät pääsevät nyt kirjautumaan Netvisoriin Face ID:n avulla.

Päivitys 27.4.2018 klo 10:10: Netvisor ID:n Android-versio on päivittynyt uuteen versioon (1.2.5). Uuden version myötä mm. ongelma, jossa kirjautumisviesti "karkasi" näytöltä on korjautunut. Päivitämme tiedotetta kun uusi iOS-versio on julkaistu.

Päivitys 26.4.2018 klo 13:15: Netvisor ID:n iOS-versiossa on havaittu iPhone X -käyttäjillä ongelmia tunnistautumisessa. Korjauspäivitys tehdään mahdollisimman pikaisesti, ja ongelman voi kiertää valisemalla sovelluksen tunnistautumisasetukseksi PIN-koodin. Päivitämme tiedotetta kun uusi iOS-versio on julkaistu.

Päivitys 23.4.2018 klo 11:00: Ongelmien syyksi on vahvistunut Netvisor ID:n edellinen versiopäivitys. Päivitämme tätä viestiä, kun uusi versio Netvisor ID:stä on julkaistu.

----------

Netvisor ID:n viimeisimmän versiopäivityksen jälkeen sovelluksen käytössä on havaittu seuraavia ongelmia osalla käyttäjistä:

  • iOS-käyttäjillä kirjautumisesta kertova notifikaatio ei ole tullut puhelimeen. Kirjautuminen kuitenkin onnistuu, kun sovelluksen avaa puhelimesta.
  • Android-käyttäjillä kirjautumisilmoitus ei ole tullut joka kerta puhelimeen.
  • Android-käyttäjillä puhelin ilmoittaa, että Netvisor ID ei ole linkitetty Netvisoriin, vaikka käyttäjä ei ole purkanut linkitystä. Kun käyttöönotto yritetään uudelleen sovellus kertoo, että Netvisor ID on jo otettu käyttöön toisessa laitteessa, vaikka se on linkitetty samaan laitteeseen.

Mikäli sinulla on vastaavia ongelmia, kirjaudu Netvisoriin esim. pankkitunnuksillasi ja kokeile seuraavia toimenpiteitä mainitussa järjestyksessä:

1. Poista Netvisor ID- tili Netvisorista kohdasta Omat perusasetukset:

default.jpg

2. Poista Netvisor ID- sovellus puhelimestasi

3. Lataa Netvisor ID- sovellus uudelleen

4. Tee käyttöönotto uudelleen

Mikäli nämä toimenpiteet eivät poista ongelmaa, olettehan yhteydessä Netvisorin asiakaspalveluun: tuki.netvisor@visma.com

Pahoittelemme näistä häiriöistä aiheutuvaa haittaa. Tilanne on teknisessä selvityksessä ja viestimme tilanteen etenemisestä tätä tiedotetta päivittämällä.