peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Häiriöitä POP Pankin, Säästöpankin, Aktia Pankin ja Handelsbanken maksuissa 28.12.2017

tekijä Jukka Markkanen

Hyvä asiakkaamme,

tällä hetkellä näiden pankkien maksuissa on virheitä  ja finanssialan lakon vuoksi emme saa tietoa pankeista koskien maksujen tiloja. Tulemme asettamaan maksut virheeseen lisäselitteellä ”Varmista aineiston tila pankistasi. Netvisor ei ole saanut aineiston tilatietoa pankin järjestelmästä.”

Selvitämme tilannetta parhaillaan ja päivitämme tätä tiedotetta, kun korjausaikataulu on tiedossa.

Tässä linkki Finanssialan tiedotteeseen aiheesta:

Finanssiala ry - Verkkopankit avoinna – kaikkien konttoreiden ovet eivät avaudu lakon aikana

Ongelma havaittu alkaneen 14:00.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ongelma saatu korjattua 28.12.2017 16:15 ja aineistot siirtyvät normaalisti.

Mikäli olette saaneet viestin virheestä, mutta ette löydä virheilmoitusta Netvisorista, on pankin kanavasta saatu myöhässä palaute koskien kyseistä aineistoa. Palautteen myötä virheilmoitus on kuittaantunut pois järjestelmästänne.

5 Kommentit
Janne Leinonen1
CONTRIBUTOR **
tekijä Janne Leinonen1

Lähtivätkö maksut häiriön jälkeen automaattisesti vai pitääkö maksut lähettää uudelleen maksuun? Ainakin asiakkaallamme heidän maksamansa tilisiirrot eivät olleet lähteneet eilen tililtä ja näkyvät nyt "Maksupalvelussa"-tilassa.

tekijä Jukka Markkanen

Hei Janne,

valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta selvittää häiriön aikana tehtyjen maksujen todellista tilaa. Olettehan mahdollisuuksien mukaan yhteydessä pankkiinne ja tiedustelette sieltä, mikä on maksun todellinen tila.

Janne Leinonen1
CONTRIBUTOR **
tekijä Janne Leinonen1

Moi Jukka,

Sielläpä ei taida olla ketään hommissa pankissa, sattuneesta syystä. Mutta laitettiin maksut toiseen kertaan ja peruutettiin edelliset, saa nähdä menikö kahdesti.

Hyvät uudet vuodet!

Janne

jukka.markkanen@visma.com<mailto:jukka.markkanen@visma.com> <visma@jiveon.com<mailto:visma@jiveon.com>> kirjoitti 29.12.2017 kello 14.47:

Visma Solutions Community<https://community.vismasolutions.com/?et=blogs.comment.created>

Ratkaistu Häiriöitä POP Pankin, Säästöpankin, Aktia Pankin ja Handelsbanken maksuissa 28.12.2017

uusi kommentti henkilöltä Jukka Markkanen<https://community.vismasolutions.com/people/jukka.markkanen@visma.com?et=blogs.comment.created> - Näytä kaikki tämän blogiviestin kommentit<https://community.vismasolutions.com/blogs/Netvisor_tilannehuone/2017/12/28/h%C3%A4iri%C3%B6it%C3%A4-pop-pankin-s%C3%A4%C3%A4st%C3%B6pankin-aktia-pankin-ja-handelsbanken-maksuissa-28122017?et=blogs.comment.created#comment-3389>

Marja Kivilahti
CONTRIBUTOR *
tekijä Marja Kivilahti

Tilannehan nyt jo ohi, mutta 28.12 kun laittoi eri pankkien tileille maksuja menemään, ainoat onnistuneet olivat OmaSP:n menevät maksut.

Netvisor ei saanut muihin maksuihin vahvistusta pankista ja ne olivat menneet hylkyyn.

Onko loppuviikosta odotettavissa samanlainen ongelma uuden lakon vuoksi?

tekijä Jukka Markkanen

Hei Marja,

pankkien työnseisauksen ei pitäisi vaikuttaa maksujen välittymiseen ja maksujen odotetaan välittyän normaalisti myös loppuviikosta. Mikäli tilanteeseen tulee äkillisiä muutoksia, tiedotamme asiasta pikaisesti Communityssa ja Netvisorin Tilannehuoneessa.