peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Netvisor-Severa -liittymässä ongelma myyntilaskujen tuonnissa

tekijä Teija Marttila

Netvisorin ja Severan välisessä myyntilaskujen siirrossa on havaittu häiriötilanne. Netvisor ei siirrä osaa myyntilaskuista vaan antaa virheilmoituksen “Asiakkaan maata ei voitu kohdistaa: (Suomi)”.

Mikäli käytössä on Severan “vanha” liittymä (harmaa), ongelman saa kierrettyä poistamalla maa tiedon (Suomi) Severan laskulta. HUOM! Ei koske muita maita kuin suomi.

Mikäli käytössä on Severan uusi liittymä (sini-valkoinen), ongelman saa kierrettyä lisäämällä asiakaskortille uuden osoitteen.

    • Uutta osoitetta tehdessä maa oletuksena on suomi, mutta tämä on mahdollista vaihtaa “Ei valittu”-vaihtoehdoksi.
    • Maata ei ole mahdollista muuttaa olemassa olevaan osoitteeseen “Ei valittu”-vaihtoehdoksi, jos maa on ilmoitettu kun osoite on luotu.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa! Selvitämme tilannetta parhaillaan ja päivitämme tätä tiedotetta asian edetessä.

----------

Päivitys 6.4.2018: Ongelma on nyt korjattu. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Päivitys 3.4.2018: Ongelman korjaus on tämän hetkisen tiedon mukaan tulossa tämän viikon (viikko 14) viikkopäivityksen yhteydessä. Ilmoitamme kun korjaus on toteutettu.

Päivitys 28.3.2018: Ongelman korjaus on työn alla ja päivitämme tätä tiedotetta korjaustoimenpiteiden edetessä.

3 Kommentit
Antti Hellberg
CONTRIBUTOR **
tekijä Antti Hellberg

Teija Marttila​ Edellisestä (ja ainoasta) tilannepäivityksestä aihetta koskien on yli 2 viikkoa aikaa. Onko vikakorjaus jo aikataulutettu?

tekijä Vilma Parkkila

Hei Antti,

tämä korjauspyyntö on kirjattu kehityksellemme ja se tullaan korjaamaan mahdollisimman pian. Valitettavasti tarkempaa aikataulua korjaukselle ei ole vielä määritelty, mutta päivitämme tiedotetta asian edetessä.

Aurinkoista viikon jatkoa!

Ida Ketola
CHAMPION ***
tekijä Ida Ketola

Hei,

vastaavaa ongelmaa on jälleen...

Severasta siirrettäessä tulee yhden asiakkaan kohdalle virheilmoitus "Asiakkaan maata ei voitu kohdistaa: []". 

 

Yleensä ongelmat syntyvät siitä, että maakoodi on jätetty laittamatta. Nyt tarkistettiin ensin, että maakoodi on varmasti asiaankuuluvissa paikoissa ja että osoitetiedot ja y-tunnus ovat täydelliset. Sitten kokeiltiin tämän ohjeen mukaan maa-kooditonta osoitetta; kummassakin sama lopputulos. Mikähän mättää?