*Ratkaistu* Netvisor-palvelussa on parhaillaan vikatilanne

tekijä Rane Olsen

Netvisor-palvelussa on parhaillaan vikatilanne, joka estää noin neljäsosalta asiakasyrityksiltä palveluun kirjautumisen tai yrityksen vaihtamisen.

Vikatilanne liittyy viime viikonlopun päivitykseen, jossa päivitettiin palvelinohjelmistoja. Muutoksia on tehty syksyn aikana osissa ilman ongelmia, mutta nyt valitettavasti muutokset aiheuttivat ongelmia osalle asiakkaista estäen palvelun käytön kokonaan.

Netvisorin tekninen tiimi on ollut hälytystilassa viikonlopusta lähtien. Vika havaittiin tänään välittömästi ja sitä lähdettiin korjaamaan samantien. Netvisorin asiakaspalvelu on ollut tänään suljettuna koulutuksen vuoksi. Asiakaspalvelun päivystys on kuitenkin ollut läsnä eikä asiakaspalvelun kouluttautuminen ole estänyt tai viivästyttänyt korjauksia.

Vikatilannetta korjataan koko ajan. Päivitämme tätä tiedotetta noin 30 minuutin välein.

Pahoittelemme syvästi vikatilanteesta johtuvaa vaivaa!

----------------------

Päivitys 19:33

Ongelma on saatu korjattua, ja kaikki asiakasyritykset ovat nyt käytettävissä. Jatkamme tilanteen tehostettua valvontaa. Mikäli uusia ongelmia ilmenee, tiedotamme niistä tätä viestiä päivittämällä.

Päivitys 18:44

Korjaustoimet jatkuvat edelleen. Häiriö johtuu vikaantuneesta tietokantaklusterista jonka vuoksi noin neljäsosaan Netvisorin asiakastietokannoista ei saa tällä hetkellä yhteyttä.

Päivitys 18:05

Korjaustoimet jatkuvat edelleen.

Päivitys 17:46

Korjaustoimet jatkuvat edelleen.

Päivitys 17:08

Korjaustoimet jatkuvat edelleen. Päivitämme tiedotetta seuraavan kerran puolen tunnin päästä.

Päivitys 16:37

Häiriön korjaaminen jatkuu edelleen yhdessä jatkuvuusoperaattorin kanssa. Seuraava päivitys puolen tunnin päästä.

Päivitys 16:10

Valitettavasti häiriön korjaaminen jatkuu edelleen. Tiedotamme tilanteen etenemisestä puolen tunnin välein tätä viestiä päivittämällä.

Päivitys 15:33

Tilannetta selvitetään edelleen.

Päivitys 15:03

Häiriöt liittyvät viikonlopun huoltokatkoon ja koskevat osaa asiakkaitamme.

5 Kommentit