peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Netvisor-palvelussa on parhaillaan vikatilanne

tekijä Rane Olsen

Netvisor-palvelussa on parhaillaan vikatilanne, joka estää noin neljäsosalta asiakasyrityksiltä palveluun kirjautumisen tai yrityksen vaihtamisen.

Vikatilanne liittyy viime viikonlopun päivitykseen, jossa päivitettiin palvelinohjelmistoja. Muutoksia on tehty syksyn aikana osissa ilman ongelmia, mutta nyt valitettavasti muutokset aiheuttivat ongelmia osalle asiakkaista estäen palvelun käytön kokonaan.

Netvisorin tekninen tiimi on ollut hälytystilassa viikonlopusta lähtien. Vika havaittiin tänään välittömästi ja sitä lähdettiin korjaamaan samantien. Netvisorin asiakaspalvelu on ollut tänään suljettuna koulutuksen vuoksi. Asiakaspalvelun päivystys on kuitenkin ollut läsnä eikä asiakaspalvelun kouluttautuminen ole estänyt tai viivästyttänyt korjauksia.

Vikatilannetta korjataan koko ajan. Päivitämme tätä tiedotetta noin 30 minuutin välein.

Pahoittelemme syvästi vikatilanteesta johtuvaa vaivaa!

----------------------

Päivitys 19:33

Ongelma on saatu korjattua, ja kaikki asiakasyritykset ovat nyt käytettävissä. Jatkamme tilanteen tehostettua valvontaa. Mikäli uusia ongelmia ilmenee, tiedotamme niistä tätä viestiä päivittämällä.

Päivitys 18:44

Korjaustoimet jatkuvat edelleen. Häiriö johtuu vikaantuneesta tietokantaklusterista jonka vuoksi noin neljäsosaan Netvisorin asiakastietokannoista ei saa tällä hetkellä yhteyttä.

Päivitys 18:05

Korjaustoimet jatkuvat edelleen.

Päivitys 17:46

Korjaustoimet jatkuvat edelleen.

Päivitys 17:08

Korjaustoimet jatkuvat edelleen. Päivitämme tiedotetta seuraavan kerran puolen tunnin päästä.

Päivitys 16:37

Häiriön korjaaminen jatkuu edelleen yhdessä jatkuvuusoperaattorin kanssa. Seuraava päivitys puolen tunnin päästä.

Päivitys 16:10

Valitettavasti häiriön korjaaminen jatkuu edelleen. Tiedotamme tilanteen etenemisestä puolen tunnin välein tätä viestiä päivittämällä.

Päivitys 15:33

Tilannetta selvitetään edelleen.

Päivitys 15:03

Häiriöt liittyvät viikonlopun huoltokatkoon ja koskevat osaa asiakkaitamme.

5 Kommentit
Elisa Ruokolainen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Elisa Ruokolainen

odotellessa...

Outi Nummi
CONTRIBUTOR **
tekijä Outi Nummi

Jotenkin on ihan anteeksiantamatonta tunarointia, paljonko tästä saa alennusta?

Laura Sainio
VISMA
tekijä Laura Sainio

Hei Outi!

Pahoittelemme vikatilanteesta aiheutuvaa haittaa! Tällä hetkellä tärkein prioriteettimme on saada vikatilanne korjattua. Hoidamme mahdolliset korvausvaatimukset sopimusehtojemme mukaisesti tilanteen selvittyä. Mikäli haluat tehdä korvausvaatimuksen, se onnistuu joko asiakaspalvelun tai tilitoimistosi kumppanivastaavan kautta. Kirjallisesta korvausvaatimuksesta tulee käydä ilmi vikatilanteesta aiheutunut vahingon suuruus.

tekijä Marja-Terttu Järvimäki

Asiakkaan huomiset palkat jäi nyt sitten maksamatta!!! KUKA korvaa ja hoitaa maksuun huomenna pikana????

Teemu Kolehmainen
CHAMPION ***
tekijä Teemu Kolehmainen

Alennus ei taida kuulua Netvisorin tuntemaan sanastoon. Ainoa korvattava vahinko on mitä todennäköisimmin sellainen josta on mustaa valkoisella. Netvisorin kannaltahan sillä ei ole mitään väliä paljonko tällaisten katkojen takia ihmisiltä menee työaikaa ym. hukkaan. Asiakkaat kärsivät tämän vaan nahoissaan, turha odottaa Netvisorilta mitään kädenojennuksia, tuskin niitä on vastaavissa tilanteissa ennenkään ollut.