peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

*Ratkaistu* Netvisorissa on häiriötilanne

Netvisor-palvelussa on tällä hetkellä häiriö, joka hidastaa palvelun käyttämistä osalla käyttäjistä, joissain tapauksissa voi mahdollisesti estää käytön hetkellisesti kokonaan. Asiaa selvitetään parhaillaan ja pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Päivitämme tätä tiedotetta 30 minuutin välein, tai kun tilanne on korjautunut.

Pahoittelemme ongelmasta johtuvaa haittaa.

Päivitys 10.10.2017 klo 15:59: Olemme seuranneet koko päivän palvelun suorituskykyä ja tehneet kattavasti parannuksia. Häiriötilanne on ohi.

Päivitys 9.10.2017 klo 13:15: Seuraamme tilannetta tehostetusti ja päivitämme tiedotetta kun tilanteessa tapahtuu muutoksia.

Päivitys 9.10.2017 klo 12:30: Tilannetta seurataan edelleen. Selaimen välimuistista voi poistaa evästeet, joissa maininta "netvisor" ja sitten käynnistää selaimen uudelleen.

Päivitys 9.10.2017 klo 11:57: Häiriön vaikutus alkaa hiljalleen olla ohi, seuraamme tilannetta tehostetusti.

Päivitys 9.10.2017 klo 11:27: Ongelman selvitys jatkuu edelleen.

8 Kommentit
CHAMPION *

On kyllä tosi noloa joutua asiakkaille melkein joka päivä selittelemään kun hommat kestävät

ohjelman "häiriöistä" johtuen  Hymiö Surullinen       varsinkin kun ohjelma on todella kallis käyttää !!

CHAMPION *

"Päivitys 9.10.2017 klo 11:57: Häiriön vaikutus alkaa hiljalleen olla ohi, seuraamme tilannetta tehostetusti."

Mistään ei kyllä huomaa että tilanne olisi ohi !!

CONTRIBUTOR ***

Sama täällä. Netvisor on pätkinyt tai ollut toimimatta koko aamupäivän. Ei tunnu vieläkään toimivan jouhevasti. Näitä samoja ongelmia on jatkunut nyt kuukausitolkulla. Eiköhän Netvisorin pitäisi ottaa "lakki käteen" ja todella hoitaa ongelmat pois päiväjärjestyksestä. Turhauttavaa istua konttorissa ja odotella useita sekuntteja sivujen avautumisia ja katsella "donitsin" pyörimistä. Työnteosta ei tule mitään... kukahan korvaa menetetyn työajan? :smileydevil:

CONTRIBUTOR *

Ja kompensaatiota laskulle on varmaan turha odottaa.....

CONTRIBUTOR ***

Niinpä, sehän tuntuu olevan trendi täällä Suomen maassa, että palvelun käyttäjä maksaa kaikki kulut, vaikka ei saisikaan maksamaansa palvelua. :smileydevil:

CONTRIBUTOR ***

Ja jälleen hidastuu .... Katsonut tuota "donitsin" pyörimistä jo usean kerran!!! :smileydevil:

CONTRIBUTOR ***

Yhteydet vain hidastuu yhä enemmän koko ajan... Eikö siellä tilannehuoneessa saada vieläkää ongelmaan hoidettua? Yhteyden on pätkinyt koko päivän! Tiedotetta ei ole päivitetty klo 13:15 jälkeen ollenkaan. Onkohan tilannehuone lähtenyt kahvitunnille vai lopettanut kokonaan tältä päivältä? :smileydevil:

Hei!

Olemme pahoillamme viime aikojen häiriöistä ja hidasteluista. Ohessa Timo Pöntisen kirjoitus aiheeseen liittyen: Netvisorin taustajärjestelmien huoltotöistä ja palveluhäiriöistä

Terveisin

Laura Sainio

Netvisor