peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

*Ratkaistu* Ongelma palkkalaskelman ammattinimikkeen näyttämisessä osalla palkansaajista

tekijä Sini Alamäki

Olemme havainneet, että osassa Netvisorista toimitettavissa palkkalaskelmista ammattinimike-tieto jää tyhjäksi. Ongelma koskee niitä palkansaajia, joiden voimassaolevalla  työsuhteella ei ole asetettu ammattinimikettä. Palkkalaskelman ammattinimike näytetään nykyään voimassaolevan työsuhteen Ammattinimike-kentän tiedon perusteella. Aiemmin tieto haettiin palkkalaskelmille palkansaajan perustiedoista. 

Teemme parhaillaan korjausta, jossa tieto haetaan jo näkyvistä poistetusta "Ammattinimike palkkalaskelmalla" tiedosta, jos työsuhteen ammattinimike on tyhjä. Jatkossa siirrämme "Ammattinimike palkkalaskelmalle"-tiedon työsuhteelle, mikäli ammattinimike sieltä puuttuu.

Päivitän tätä tiedotetta kun muutos on julkaistu. Tavoitteemme on saada muutos julkaistua vielä tällä viikolla tai ihan viimeistään maanantaina 29.1.2018, jotta kuun vaihteen palkoissa näkyisi mahdollisimman vähän tyhjiä ammattinimike-tietoja.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta odottaa korjaukseen asti ja haluat ammattinimikkeen palkkalaskelmalle näkyviin, käy täyttämässä palkansaajalle työsuhdetietoihin Ammattinimike-kenttään se, mitä palkkalaskelmalle halutaan näkyviin.

Pahoittelut virheestä ja ylimääräisestä vaivannäöstä!

----------

Päivitys 26.1.2018 klo 16:02: muutos on nyt julkaistu: mikäli palkansaajan ammattinimike-kenttä on tyhjänä voimassaolevalla työsuhteella, haetaan ammattinimike vanhasta "Ammattinimike palkkalaskelmalla"-kentästä, eikä palkkalaskelman ammattinimike-kenttä jää tyhjäksi.