Tärkeät tiedotteet
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Severan matkalaskujen parannettu ulkoasu

Jukka Markkanen

Matkalaskujen PDF –tiedosto alkaa käyttää uutta paranneltua ulkoasua seuraavan Visma Severan tuotejulkaisun jälkeen 24.7.2018. Tämä muutos tulee vaikuttamaan sekä uuteen, että vanhaan käyttöliittymään.

Mitä on muuttunut?

Muutoksen jälkeen matkalaskuilta tulee löytymään samat tiedot kuin aikaisemminkin, mutta fontit sekä ulkoasu päivittyvät ja kulujen erittely tullaan lisämään PDF:lle. Kuitit ovat listattuina matkakulujen ja erittelysivujen jälkeen kuten tälläkin hetkellä.

Matkakulurivit näyttävät matkakulun tyypin korostettuna ja tämän alapuolella näkyy matkan ajankohta, asiakas, projekti/työ sekä rivin kuvaus. Lisäksi määrä, yksikköhinta, alv (onko se sisällytetty vai ei) ja kokonaissumma näytetään kuten aikaisemminkin.

Uutena ominaisuutena uusittu PDF sisältää myös erittelyn tyypeittäin (kilometrit, päivärahat ja muut kulut) ja projekteittain (asiakkaan nimi ja projektin nimi) jotta on helpompaa tarkistaa kokonaissummat myös tyypeittäin. Mikäli erittelystä löytyy kuluja jotka käyttävät ei alv-prosentteja löytyvät nämä omina riveinään alv-prosentti kohtaisesti.