peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tarkista 15.12-22.12.2016 muodostettujen palkkojen vuosi-ilmoitusten aineisto

tekijä Minna Seistilä

Palkkojen vuosi-ilmoitusrivien tilatiedossa oli virhe ajalla 15.12.-22.12.2016, minkä vuoksi on mahdollista, että ilmoitusrivejä jää lähettämättä verottajalle.

Lisätietoa virheestä löydät Community artikkelista. Pahoittelemme virheestä johtuvaa ylimääräistä työtä.

Virhe koski sellaisia palkansaajia, joille on maksettu palkkaa useammalla eri suorituslajilla. Jos samalle palkansaajalle on muodostunut useampi ilmoitusrivi, niiden tilaksi on jäänyt "Ei ilmoitettavaa". Kyseinen tila estää ilmoituksen lähettämisen, vaikka ansiot ovat muodostuneet ilmoitukselle oikein. Ohjelmistovirheen korjaaminen ei muuta "Ei ilmoitettavaa" -tilaan jääneitä ilmoitusrivejä automaattisesti oikeaan tilaan, vaan käyttäjän tulee itse päivittää tilanne muodostamalla vuosi-ilmoitus uudelleen.

Ei ilmoitettavaa.jpg

Saat päivitettyä ilmoitusrivien tilat painamalla "Muodosta vuosi-ilmoitus palkanlaskennan tietojen pohjalta" -painiketta. Toiminto päivittää tiedot vain sellaisille riveille, joiden tilana on "Lähettämätön" tai "Ei ilmoitettavaa". Tilassa "Lähetetty" tai "Merkitty lähetetyksi"  olevien rivien tietoihin ei tule muutoksia. Jos ilmoitusrivillä on arvoja, joita ei ole vielä ilmoitettu verottajalle, näiden tilaksi päivittyy uudelleen muodostamisessa "Lähettämätön".

Lähettämätön.jpg

Näin on helppo tarkastaa onko kaikki ilmoitusrivit lähetetty ja lähettää vielä puuttuvat tiedot. Tarkempaa ohjeistusta vuosi-ilmoitusten tekemiseen löydät tukisivuiltamme.

1 Kommentti
Pirjo Haaranen
CONTRIBUTOR ***
tekijä Pirjo Haaranen

Tämä on ihan normaalia Netvisor-ohjelmassa. Melkein aina vuodenvaihteessa samat asiat pettävät.