peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Vaatii toimenpiteitä: Tärkeitä muutoksia Tulorekisterin ohjeistuksissa ja tulolajien linkityksissä

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎31-10-2018 13:26 )

1. Palvelusopimuksen tekeminen sähköisessä asiointipalvelussa:

Olemme eilen 30.10.2018 päivittäneet Lokakuun päivityksen yhteydessä julkaistuun Tulorekisteriohjeeseen palvelusopimuksen tekemiseen liittyen virheellisen kuvaruudun ja ohjeistuksen. Eli kappaleen 9.1 kohdassa 5 Valitse käytettävät kanavat -kohdassa ohjeessa virheelisesti pyydettiin valitsemaan  "Realiaikainen Web Service rajapinta" kun oikea Fivaldissa käytetävä kanava on  "Viivästetty Web Service rajapinta" . Kanavaksi tulee siis valita "Viivästetty Web Service rajapinta". Huomioittehan palvelusopimuksen teon yhteydessä, että valitsette oikean kohdan tähän. 

Ohjeeseen pääse tästä linkistä

 

2. Tulolajien linkitys Tilastoryhmissä

Mikäli olette kopioineet Malliyrityksestä (Oy) Tulorekisterien tulolajien linkitykset ennen tämän julkaisun tekemistä (31.10.2018) suosittelemme tarkastamaan, että pekkaspalkalla (palkkalaji 1700) ja Hallituksen kokouspalkkiolla / Tulospalkkiolla (Palkkalaji 1500) ovat oikeat palkkalajien linkitykset Tulorekisterin tilastoryhmillä. Tarkastettavat asiat:

  • Pekkaspalkka (1700) oli hetkellisesti virheellisesti ohjattu Tulorekisterin tilastoryhmälle 201 Aikapalkka, kun se tulisi olla ohjattuna 225 Työajantasauskorvaus –ryhmään.
  • Hallituksen kokouspalkkio / Tulospalkkio (1500) on ollut ohjelmassa kumpaakin vuosien varrella. Hetkellisesti mallirityksessä (Oy) oli palkkalaji 1500 Tulospalkkiona, mutta se on laitettu takaisin Hallituksen kokouspalkkio –nimeksi, kuten se on viimeisimmät vuodet ollut. Tämä palkkalaji on ohjattu Tulorekisterin tilastoryhmälle 210 Kokouspalkkio. Tarkasta siis, että linkitys tälle palkkalajille on oikein, riippuen kumpi yrityksellä on käytössä. Mikäli se on Hallituksen kokouspalkkio, tulee tuo linkitys olla 210 Kokouspalkkio –tilastoryhmässä, ja jos se on Tulospalkkio, niin se tulee olla tilastoryhmässä 223 Tulospalkkio.

 

Ohessa ohje tulorekisterin tilastoryhmien tietojen tarkastamiseen ja mahdolliseen korjaamiseen, mikäli näissä havaitset virheitä.

Liitteet
2 Kommentit
CONTRIBUTOR *

Hei, koskeeko tämä ohje myös L7?

Hei!

Ei koske L7 sovellusta.