peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Solutions on varautunut koronavirukseen

tekijä Tiina Laapio (Päivitetty ‎25-03-2020 12:20 tekijä Tiina Laapio VISMA )

Olemme varautuneet koronaviruksen leviämiseen ja sen mahdollisesti aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, jossa merkittävä osa asiantuntijoistamme olisi estynyt työskentelemään yrityksen toimipisteessä joko sairauden tai viranomaisten määräämän karanteenin vuoksi.

Mahdollinen etätyöskentely tai poikkeustilanne ei aiheuta muutoksia asiakaspalvelun aukioloaikoihin tai saatavuuteen. Lisäksi olemme varautuneet ja käyneet läpi kaikkien tuotteidemme osalta vastuut ja keinot jatkuvuuden varmistamiseksi poikkeustilanteissa. 

Osana varautumista Visma Solutions on suunnitellut kriittisten tehtävien varahenkilöjärjestelyt. Olemme myös mm. kartoittaneet ja varmistaneet henkilöstön etätyömahdollisuudet, ohjeistaneet henkilöstöä ennaltaehkäisyn, matkustamisen ja tapahtumien osalta sekä antaneet toimintaohjeet tilanteeseen, missä on syytä epäillä tartuntaa. 

Varautumalla huolellisesti ennakkoon olemme pyrkineet varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon myös poikkeustilanteessa. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten tiedottamista koronavirukseen liittyen ja tiedotamme asiakkaitamme tarpeen mukaan.

 

----------
Päivitys 13.3.2020

 

Päivitetty varautumissuunnitelma koronavirukseen

 

Visma suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

 

Nyt käynnissä oleva poikkeustilanne ei aiheuta muutoksia asiakaspalvelun aukioloaikoihin tai saatavuuteen. Lisäksi olemme varautuneet ja käyneet läpi kaikkien tuotteidemme osalta vastuut ja keinot jatkuvuuden varmistamiseksi.

 

Tapaamiset pyritään hoitamaan ensisijaisesti virtuaalisesti. Lisäksi suosittelemme työntekijöillemme etätyöskentelyä mahdollisuuksien mukaan. Käyttämämme työkalut mahdollistavat joustavan ja luotettavan etätyöskentelyn ja esimerkiksi asiakastapaamiset ja -koulutukset voidaan hoitaa verkon yli.

 

Noudatamme myös hallituksen antamaa suositusta kaikkien joukkotapahtumien perumisesta ja olemme peruneet Solutions’20 -tapahtuman toukokuulta. Tapahtumailmoittautumista ei tarvitse erikseen perua. Selvitämme tällä hetkellä mahdollisuutta toteuttaa Solutions´20 verkkotapahtumana.

 

Tartunnan leviämisen estäminen yhteiskunnassa on kaikkien meidän tehtävä. Toivomme ymmärtäväistä suhtautumista tilanteeseen ja suosimaan etäkokousvaihtoehtoja työntekijöidemme kanssa.