peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

*ratkaistu* Netvisoriin kirjautumisessa ongelmia

Päivitys 24.4.2017 klo 9.15

Netvisor toimii normaalisti täydellä kapasiteetilla. Jatkamme palvelun tehostettua valvontaa edelleen.

Päivitys 23.4.2017 klo 08:57

Ongelmat Netvisoriin kirjautuessa jatkuivat la 22.4. 23:00 - su 23.4. 08:40 ja palvelun käyttö oli hidasta tai sisäänkirjautuminen ei onnistunut ollenkaan. Ongelma saatiin korjattua 08:40 ja Netvisor toimii jälleen normaalisti. Jatkamme palvelun tehostettua valvontaa.

Päivitys 21.4.2017 klo 10.08

Mobiilivarmenteella kirjautumisessa on havaittu edelleen häiriöitä. Kirjautumisessa ongelmatilanne näkyy niin, että välitettävissä tiedoissa näkyy ainoastaan kirjautujan nimi, henkilötunnus puuttuu. Tämänhetkisten tietojen mukaan ongelma rajautuu DNA-operaattorin asiakkaisiin. Selvitämme tilannetta parhaillaan DNA:n tukipalvelun kanssa. Ongelmasta kärsivät pääsevät kirjautumaan Netvisoriin pankkitunnuksilla.

Päivitys 21.4.2017 klo 9.21

Netvisor toimii nyt normaalisti.

Päivitys 21.4.2017 klo 8.51

Kirjautuminen toimii jälleen, mutta vielä saattaa palvelussa esiintyä hitautta. Seuraava tilannepäivitys annetaan 9.20 tai heti, kun palvelu toimii täysin normaalisti.

Päivitys 21.4.2017 klo 8.36

Netvisorin kirjautumisessa on edelleen ongelmaa joka ilmenee niin, ettei sisäänkirjautuminen joko onnistu ollenkaan tai istunto katkeaa heti kirjautumisen jälkeen. Tilannetta korjataan parhaillaan, ja tiedotamme tilanteen etenemisestä tätä tiedotetta päivittämällä. Seuraava tilannepäivitys annetaan 8.50 tai heti, kun tilanne on saatu korjattua.

----------------------------------------------

Hyvä asiakkaamme,

tällä hetkellä Netvisoriin kirjautumisessa on ongelmia. Pyrimme selvittämään tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja vaivaa!

Vikaraportti

Häiriötilanne Netvisorissa alkoi 21.4.2017 n. klo 6.00 ja aiheutti ensin palvelun hidastumista ja lopulta esti kirjautumisen suurella osalla Netvisorin käyttäjiä. Vika havaittiin n. klo 7.00 ja tilanne saatiin ratkaistua n. klo 9.00. Jatkamme palvelun tehostettua valvontaa.

15 Kommentit
CONTRIBUTOR ***

toivottavasti saatte nopeasti kuntoon : )

Anonymous
Entinen jäsen

Meillä yksi aamunvirkku pääsi sisään, mutta raporttien pyöritys kestää "ikuisuuden". Asiakaspalaveria pukkaa päälle - syke nousee Hymiö Surullinen Muut vielä yrittävät päästä kirjautumaan Hymiö Surullinen

CONTRIBUTOR ***

Edelleen ei pääse kirjautumaan....

Hyvä selittää etäpäivänä pomolle et kyl mä yritin tehä töitä...

Nyt toimii.

Anonymous
Entinen jäsen

Netvisoriin on päässyt edelleen kirjautumaan ainakin S-pankin pankkitunnuksilla. Danske Bankin tunnuksilla ja mobiilivarmenteella ei pääse. Toivottavasti ongelma saadaan korjattua pikaisesti!

Mobiilitunnisteella

Itse kirjauduin Mobiilivarmenteella ja onnistui

Anonymous
Entinen jäsen

Pääsin itsekin kirjautumaan mobiilivarmenteella hetki ennen viestiäsi. Toivottavasti tällä kertaa Netvisor ei heitä ulos kesken kaiken.

CONTRIBUTOR ***

Ei onnistunut mobiilivarmenteella vieläkään. Pankkitunnuksilla onnistui.

Anonymous
Entinen jäsen

Hei,

Ohjelma toimiii edelleen hitaasti ja jää lataamaan. Toivoisin, että hidasteluun saataisiin ratkaisu pian, sillä tehokkuus laskee melkoisesti kun ohjelma jää latailemaan.

Tosiaan DNA:n yritysliittymien kanssa on todettu olevan ongelmaa, ja tästä on raportoitu heidän tuelle / odotamme vastausta sieltä päästä.

Moi Tuuli

Keräämme tietoa näistä ja korjaamme parhaamme mukaan ongelmia, olen tosi pahoillani että järjestelmässä esiintyy nyt hitautta.

Tiedotamme asiasta heti kun saamme lisätietoa toimenpiteistä, mutta voit olla varma että täällä hihat heiluu kun teemme töitä sen eteen.

Hei Tuuli!

Täältä löytyy lisää tietoa hitausasioista sekä lomake johon toivomme lisätietoa, mikäli hitausongelmat vielä jatkuvat:

Anonymous
Entinen jäsen

Jälleen on sisäänkirjautumisessa ongelmia... Netvisor heitti pihalla ja sen jälkeen en enää ole päässyt sisälle,.

"

Sivustoon ei saada yhteyttä

suomi.netvisor.fi ei vastannut riittävän nopeasti."

Hei Eveliina!

Tuo äskeinen katkos on nyt ohi, eli nyt kirjautuminen toimii jälleen. Vika oli verkkoyhteyksissä 15.25-15.33 välisenä aikana