Ungt Entreprenørskap
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Ungt Entreprenørskap

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra kom-i-gang-guide, til supportressurser, opplæringsvideoer og tips. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei! Vi har flere lærere i videregående opplæring som ønsker å teste eAccounting slik at de kjenner produktet som ungdomsbedriftene skal bruke. På visma.no ser jeg at man kan teste eAccounting gratis i 14 dager. Dette kan vel være et tips til vgs-lærere som vil teste produket?
Hei!Jeg får ikke logget på eAccounting og lurer på hva som er feil. Jeg kommer inn til viduet med "mine tjenester", men når jeg trykker på eAccounting kommer jeg til en grønn innloggingsboks hvor det står: "Det er desverre ikke mulig å logge inn på valgt firma. Vennligst prøv igjen om noen minutter. Hvis problemet vedvarer så kontakt vår supportavdeling." Bruker Google Chrome, men har også fosrøkt med en annen nettleser.
Hei!Vi har betalt et firma for å lage en applikasjon for oss, også lurer jeg på hvilken konto denne skal føres mot?
Vi har valgt regnskapssår som slutter 31.05, men vil avslutte med å bokføre årets resultat i dag 24.05. Da får vi feilmeldingen "Kunne ikke låse bokføringen". Vi bruker kontoer D8800, K2050, slik det kommer opp automatisk. Er dette pga at vi ikke er på 31.05 enda? Eller andre grunner? Takk!
I en ungdomsbedrift skal to elever ha ansvar for å føre bilag for to ulike kostnadsområder. Elev 1 skal føre for tjenester og Elev 2 skal føre for diverse varer/lotteri osv. Hva er best å bruke for å skilel disse - prosjekt eller kostnadsbærer? Takk!