avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Ungt Entreprenørskap

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra kom-i-gang-guide, til supportressurser, opplæringsvideoer og tips. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Aktuelle nyheter

Recent topics

Hei! Vi har flere lærere i videregående opplæring som ønsker å teste eAccounting slik at de kjenner produktet som ungdomsbedriftene skal bruke. På visma.no ser jeg at man kan teste eAccounting gratis i 14 dager. Dette kan vel være et tips til vgs-lærere som vil teste produket?
5 0
Postet av
Hei!Jeg får ikke logget på eAccounting og lurer på hva som er feil. Jeg kommer inn til viduet med "mine tjenester", men når jeg trykker på eAccounting kommer jeg til en grønn innloggingsboks hvor det står: "Det er desverre ikke mulig å logge inn på valgt firma. Vennligst prøv igjen om noen minutter. Hvis problemet vedvarer så kontakt vår supportavdeling." Bruker Google Chrome, men har også fosrøkt med en annen nettleser.
6 0
Postet av
Hei!Vi har betalt et firma for å lage en applikasjon for oss, også lurer jeg på hvilken konto denne skal føres mot?
1 0
Postet av
Vi har valgt regnskapssår som slutter 31.05, men vil avslutte med å bokføre årets resultat i dag 24.05. Da får vi feilmeldingen "Kunne ikke låse bokføringen". Vi bruker kontoer D8800, K2050, slik det kommer opp automatisk. Er dette pga at vi ikke er på 31.05 enda? Eller andre grunner? Takk!
1 0
Postet av
I en ungdomsbedrift skal to elever ha ansvar for å føre bilag for to ulike kostnadsområder. Elev 1 skal føre for tjenester og Elev 2 skal føre for diverse varer/lotteri osv. Hva er best å bruke for å skilel disse - prosjekt eller kostnadsbærer? Takk!
2 0
Postet av
Hej, Vi har en bedrift som skal avvikles og overskudd som ligger fordelt på kassekonto 1900, driftskonto 1920 og paypal 1937 skal overföres til EK konto 2050. Er det debet 8800 jeg skal bruke, eller må jeg debitere hvert enkelt konto? Mvh Josefin
8 0
Det er ikke rart at rekordmange selskap satser på å selge på nettet. 97 prosent av det norske folk har tilgang til Internett, ifølge TNS-Gallup.Start din egen nettbutikk i dag E-handel har dermed aldri vært hetere. Det stilles store krav til at nettbutikkene både er kundevennlige, pene og at de selger godt. Vår guide gir deg noen nyttige tips om hvordan du skaper en fremgangsrik nettbutikk. Visma hjelper deg gjerne i gang. Last ned vår gratis guide her
0 0
Postet av
Behov for en sparringspartner utenfor bedriften din? Økonomi for unge består av en mentorordning for Ungdoms- og Studentbedrifter samt kurs om personlig økonomi.Vi hjelper unge med økonomi Visma ønsker å løfte frem deg som er ung og ambisiøs. Gjennom mentorprogrammet vil du få økonomisk veiledning av dyktige fagfolk. Din personlige mentor vil gi deg verdifull kunnskap om og innsikt i bedriftsøkonomi. Dårlige økonomiske avgjørelser kan få alvorlige konsekvenser senere i livet. Derfor ønsker vi å bidra til at unge skal gjøre de rette valgene. Gjennom kurset “Økonomi for unge” får elever i 10. klasse på ungdomsskole og elever i 1. trinn på videregående skole grunnleggende kunnskap om og forståelse for økonomi. Søk om mentor eller kurs her!
0 0
Postet av
Planer om å starte bedrift eller er forretningsutvikling del av pensum? Bestill en gratis nettbasert forretningsplan fra Visma i dag! Nettbasert forretningsplan. Forretningsplanen vår veileder deg på veien mot å få din idé og dine drømmer realisert, ved å stille en rekke spørsmål som en enhver entreprenør bør kunne svare på.Generelt hjelper forretningsplanen deg å unngå feiltrinn og øker sannsynligheten for å lykkes. Les mer og bestill her!
0 0
Postet av
Hej, Vi har använt oss av paypal ved betaling och av en eller annan orsak så stämmer inte det vi har på paypal kontot och det som är bokfört i eaccounting, utan det är plus på 35,61 kr på paypal. Dvs att vi har 35,61 kr mer än vad som är bokfört i eaccounting. Hur bokför jag det? Mvh Josefin
1 0