peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Ilmoittaudu mukaan ValueFramen kevään koulutuswebinaareihin

17-01-2020 08:18 (Päivitetty 10-06-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 288 Näytöt

ValueFramen koulutuswebinaarit käynnistyvät jälleen helmikuussa. Nyt mukana on myös aloittaville ValueFramen käyttäjille soveltuvia yleiswebinaareja, joissa esitetään ValueFramen peruskäyttötoiminnallisuuksia tarkemmin. Myös yksittäisiin ominaisuuksiin ja yrityksen eri rooleille soveltuvia syventäviä webinaareja järjestetään kevään aikana. Ilmoittaudu mukaan ja jaa ilmoittautumislinkit myös työkavereillesi! Toimitamme jokaisesta webinaarista nauhoitteen kaikille ilmoittautuneille.

 

to 13.2. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari pääkäyttäjille - Työpöydät ja widgetit
 
Webinaarissa käydään läpi ValueFramen etusivun työpöytien ja widgettien toiminnallisuudet pääkäyttäjän näkökulmasta. Webinaarin aikana käydään läpi työpöytien perustamista ja hallintaa, työpöytien käyttöoikeusmäärittelyt, widgettien asetukset sekä miten luot yrityksen eri käyttäjäryhmille omia työpöytiä.
 
 
to 5.3. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari peruskäyttäjille - Peruskäytön toiminnallisuudet
 
Webinaarissa kerromme ValueFramen tavallisimmista toiminnallisuuksista peruskäyttäjälle, sisältäen mm. tuntikirjaukset, resursoinnin seurannan sekä omien tehtävien ja kalenterin hyödyntämisen. Webinaari on suunnattu erityisesti yritysten uusille käyttäjille ja kaikille, jotka haluavat virkistää muistiaan yleisimmistä ominaisuuksista.
 
 
 to 16.4.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari projektipäälliköille - Projektinhallinnan toiminnallisuudet
 
Webinaarissa asiantuntijamme Suvi Viertola käy läpi ValueFramen toiminnallisuuksia projektipäällikön näkökulmasta. Opastamme ja annamme vinkkejä mm., projektien perustamiseen, projektitiimin resursointiin, projektien laskutukseen sekä raportointiin. Webinaari soveltuu niin uusille kuin kertausta kaipaaville kokeneillekin ValueFramen käyttäjille.
 
 
ti 26.5.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari suunnittelutoimistoille - Laskutus
 
Webinaarissa asiantuntijamme Minna Hackman käy läpi suunnittelutoimistojen laskutusprosessia. Saat vinkit eri laskutuksen vaiheiden tehokkaampaan suorittamiseen ja käytännön opastusta järjestelmäpuolen hallintaan.
 

 

to 4.6.2020

ValueFrame koulutuswebinaari tilitoimistoille - Toimeksiannot, asiakkuudet ja asiakkuusluokittelut

 

Asiantuntijamme  Raila Kotajärvi ja Mirella Melander jakavat tilitoimistojen parhaita käytäntöjä. Webinaarissa käsitellään toimeksiantojen, asiakkuuksien ja asiakkaasluokittelujen toiminnallisuudet ja parhaat vinkit niiden hyödyntämiseen.

 

Katso webinaarinauhoite >>

 

ti 9.6. klo 10

ValueFrame koulutuswebinaari - Raportointi

 

Asiantuntijamme Milla Vainio jakaa parhaat käytännöt ValueFramen raportointiominaisuuksien hyödyntämiseen.

 

Katso webinaarinauhoite >>

 

to 11.6. 2020 klo 13

ValueFrame koulutuswebinaari projektipäälliköille - Projektinhallinnan edistyneet toiminnallisuudet

 

Asiantuntijamme Minna Hackman kertoo vinkit ValueFramen projektinhallinnan perusteelliseen hallintaan. Webinaari soveltuu projektipäälliköille ja projektinhallinnan perustoiminnallisuudet tunteville käyttäjille, sekä muistinvirkistykseksi myös pidempään ValueFramea käyttäneille.

 

Ilmoittaudu webinaariin >>

 

Avustajat