peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kevään 2021 koulutuswebinaarit

18-02-2021 10:19 (Päivitetty 15-06-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 267 Näytöt

Suositut ValueFramen koulutuswebinaarit jatkuvat jälleen vuonna 2021. Jokaisessa koulutuswebinaarissa asiantuntijamme käyvät yksityiskohtaisesti läpi ValueFramen toiminnallisuuksia tietyn tehtävän ja asiakasryhmämme näkökulmasta. Webinaarissa saat kertausta tuotteen ominaisuuksien käyttöön ja uusia näkökulmia järjestelmän tehokkaampaan hyödyntämiseen.

 

Livewebinaarien aikana voit kysyä lisäkysymyksiä asiantuntijoiltamme. Jos et kuitenkaan pääse mukaan webinaarin aikataulun puitteissa, ei hätää. Toimitamme jokaisesta webinaarista nauhoitteen kaikille ilmoittautuneille.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä ja vinkkaa eteenpäin myös tiimikavereillesi. 

 

to 11.2. klo 10
ValueFrame koulutuswebinaari - Pikakatsaus tuotekehityksen roadmapille

Webinaarissa product owner Paula Sinervo antaa pikakatsauksen ValueFramen tuotekehityksen roadmapille, ja kertoo mitä uusia ominaisuuksia ja tuotepäivityksiä ValueFrameen on tulossa lähitulevaisuudessa.

 

Webinaaritallenteen äänessä ongelmia, pahoittelut tästä! Pääset katsomaan esitysmateriaalin tästä linkistä >> 

 

Voit myös seurata tuotteeseen liittyviä tiedotteita tukisivustollamme »
 
Mikäli sinulle herää kysymyksiä roadmapista tai haluat jättää palautetta tuotekehitykselle, voit olla yhteydessä meihin osoitteessa: tuki.valueframe@visma.com.

ti 9.3. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - Uudistunut sopimuslaskutus

 

Käytätkö ValueFramen sopimuslaskutus-toiminnallisuutta? Asiantuntijamme Suvi Viertola esittelee ValueFramen uuden sopimuslaskutuksen ominaisuuksia ja jakaa parhaat vinkit toiminnallisuuden käyttöön. Webinaarissa keskitymme erityisesti sopimuslaskutuksen uudistuneeseen hakutoimintoon sekä sopimuslaskutuslomakkeen käyttöön.


Katso webinaaritallenne täältä » 


to 8.4.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - CRM-ominaisuudet ja asiakasluokittelut

Toimiva CRM-järjestelmä on yrityksen tärkeimpiä työkaluja, ja hyvin hoidettu asiakashallinta avain tehokkaaseen työskentelyyn, läpinäkyvään tiedonjakamiseen ja kannattavaan kasvuun. Asiantuntijamme Suvi Viertola ja Milla Vainio esittelevät webinaarissa ValueFramen CRM-ominaisuuksia ja kertovat parhaat vinkit asiakashallinnan tehokäyttöön. Tule mukaan kertaamaan ja opettelemaan, kuinka mm. hyödynnät asiakasluokitteluja yrityksen eri funktioiden työn tukena.
 

 

ti 20.4. klo 13

PERUTTU: ValueFrame koulutuswebinaari - Näin tehostat ValueFramen käyttöä Netvisor-integraation avulla


Webinaari on valitettavasti peruttu. Jos sinulla on Netvisor-intergaatioon liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä ValueFramen asiakaspalveluun osoitteessa tuki.valueframe@visma.com. Webinaari pidetään mahdollisesti myöhemmin tänä vuonna. Tulevat webinaarit löydät aina tästä listauksesta.

Tehosta ValueFramen käyttöä Netvisor-integraation avulla! Webinaarissa asiantuntijamme Minna Hackman esittelee taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän integroimisen hyödyt ja mahdollisuudet ValueFrame-asiakkaille. Monipuolisten integraatioiden avulla voit yhdistää järjestelmien dataa ja tuoda tiedot projekteista, työaikakirjauksista ja asiakkaista suoraan ValueFramesta Netvisoriin mm. palkanlaskentaa, laskutusta ja kirjanpitoa varten.

 

to 20.5. klo 12:00-16:30

Solutions'21-virtuaalitapahtuma - tutustu tapahtumaan täältä

Kevään odotetuin tapahtuma tuo yhteen liki 1000 osallistujan joukon Visma Solutionsin asiakkaita, kumppaneita ja muita kutsuvieraita. Ilmoittaudu nyt mukaan ja varmista oma paikkasi.  Uudistunut virtuaalitapahtuma tarjoaa jännittäviä uutuuksia, inspiroivia puheenvuoroja ja huipputilaisuuden oman verkoston laajentamiseen, tuttujen tapaamiseen ja ajatustenvaihtoon. Tapahtuma on Visma Solutionsin asiakkaille, kumppaneille ja kutsuvieraille ilmainen.

Katso tapahtuman nauhoitteet täältä » 

pe 4.6. klo 10-10:30
ValueFrame koulutuswebinaari - Opastus uuteen asiakkaan yhteenvetonäkymään

Asiakkaan yhteenvetonäkymä uudistuu. Uudella sivulla on panostettu graafisuuteen ja visuaalisuuteen, jotta asiakkuuden tilasta on entistäkin helpompaa saada kattava kokonaiskuva. Tiiviissä koulutuswebinaarissa Paula Sinervo ValueFrame tuotekehityksestä esittelee uuden asiakkaan yhteenvetonäkymän ja opastaa sen käytöstä.

 

Katso opastuswebinaari täältä »