peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kevään 2021 koulutuswebinaarit

18-02-2021 10:19 (Päivitetty 18-02-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 131 Näytöt

Suositut ValueFramen koulutuswebinaarit jatkuvat jälleen vuonna 2021. Jokaisessa koulutuswebinaarissa asiantuntijamme käyvät yksityiskohtaisesti läpi ValueFramen toiminnallisuuksia tietyn tehtävän ja asiakasryhmämme näkökulmasta. Webinaarissa saat kertausta tuotteen ominaisuuksien käyttöön ja uusia näkökulmia järjestelmän tehokkaampaan hyödyntämiseen.

 

Livewebinaarien aikana voit kysyä lisäkysymyksiä asiantuntijoiltamme. Jos et kuitenkaan pääse mukaan webinaarin aikataulun puitteissa, ei hätää. Toimitamme jokaisesta webinaarista nauhoitteen kaikille ilmoittautuneille.

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä ja vinkkaa eteenpäin myös tiimikavereillesi. 

 

to 11.2. klo 10
ValueFrame koulutuswebinaari - Pikakatsaus tuotekehityksen roadmapille

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ValueFramen tuotekehityksen uutisia. Webinaarissa product owner Paula Sinervo antaa pikakatsauksen ValueFramen tuotekehityksen roadmapille, ja kertoo mitä uusia ominaisuuksia ja tuotepäivityksiä ValueFrameen on tulossa lähitulevaisuudessa.

 

Webinaaritallenteen äänessä ongelmia, pahoittelut tästä! Pääset katsomaan esitysmateriaalin tästä linkistä >> 

 

Voit myös seurata tuotteeseen liittyviä tiedotteita tukisivustollamme »
 
Mikäli sinulle herää kysymyksiä roadmapista tai haluat jättää palautetta tuotekehitykselle, voit olla yhteydessä meihin osoitteessa: tuki.valueframe@visma.com.

ti 9.3. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - Uudistunut sopimuslaskutus

 

Käytätkö ValueFramen sopimuslaskutus-toiminnallisuutta? Asiantuntijamme Suvi Viertola esittelee ValueFramen uuden sopimuslaskutuksen ominaisuuksia ja jakaa parhaat vinkit toiminnallisuuden käyttöön. Webinaarissa keskitymme erityisesti sopimuslaskutuksen uudistuneeseen hakutoimintoon sekä sopimuslaskutuslomakkeen käyttöön.


Ilmoittaudu webinaariin >>


to 8.4.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - CRM-ominaisuudet, asiakashallinta ja asiakasluokittelut

Asiantuntijamme Suvi Viertola ja Milla Vainio esittelevät webinaarissa ValueFramen CRM-ominaisuuksia ja kertovat parhaat vinkit asiakashallinnan tehokäyttöön. Tule mukaan kertaamaan ja opettelemaan, kuinka hyödynnät järjestelmää monipuolisesti asiakashallinnan apuna!

Ilmoittaudu webinaariin >>

 

ti 20.4. klo 13

ValueFrame koulutuswebinaari - Näin tehostat ValueFramen käyttöä Netvisor-integraation avulla

 

Tehosta ValueFramen käyttöä Netvisor-integraation avulla! Webinaarissa asiantuntijamme Minna Hackman esittelee taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän integroimisen hyödyt ja mahdollisuudet ValueFrame-asiakkaille. Monipuolisten integraatioiden avulla voit yhdistää järjestelmien dataa ja tuoda tiedot projekteista, työaikakirjauksista ja asiakkaista suoraan ValueFramesta Netvisoriin mm. palkanlaskentaa, laskutusta ja kirjanpitoa varten.

 

Ilmoittaudu webinaariin >>