peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ValueFramen koulutuswebinaarit syksyllä 2020

05-10-2020 09:41 (Päivitetty 07-01-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 360 Näytöt

ValueFramen koulutuswebinaarit jatkuvat syksyllä uusin teemoin. Jokaisessa koulutuswebinaarissa asiantuntijamme käyvät yksityiskohtaisesti läpi ValueFramen toiminnallisuuksia tietyn tehtävän ja asiakasryhmämme näkökulmasta. Webinaarissa saat kertausta tuotteen ominaisuuksien käyttöön ja uusia näkökulmia järjestelmän tehokkaampaan hyödyntämiseen. Voit kysyä aina lisäkysymyksiä ja keskustella aiheesta enemmän webinaarin aikana. 

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä ja vinkkaa eteenpäin myös tiimikavereillesi. Toimitamme jokaisesta webinaarista nauhoitteen kaikille ilmoittautuneille.

 

ti 6.10. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - Suunnittelutoimistojen tehtävien hallinta

Webinaarissa asiantuntijamme Minna Hackman käy läpi ValueFramen tehtävienhallinnan ominaisuuksia suunnittelutoimistojen näkökulmasta. Tule mukaan kuuntelemaan vinkkejä tehtävien käsittelyyn ja löytämään uusia tapoja luoda, käsitellä ja tarkastella osaprojekteille liitettäviä tehtäviä.

Katso webinaaritallenne >>

to 15.10. klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - Tilitoimistojen tehtävänhallinta

Tilitoimistojen tehtäväkäsittely mahdollistaa asiakkaiden kanssa tehtyjen toimeksiantojen laadunvalvonnan sekä nopeamman, tarkemman ja virheettömämmän työskentelyn. Webinaarissa asiantuntijamme Raila Kotajärvi käy läpi tehtävien käsittelyä ja hallintaa tilitoimistojen näkökulmasta.

Katso webinaaritallenne >>


ti 20.10.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari - Resursointi poikkeusaikana

Etätyö on tuonut haasteita monelle yritykselle; erityisesti projektien läpivieminen ja töiden jakaminen on entistäkin hankalampaa, kun asiantuntijoiden ja tiimikaverien kanssa ei pääse keskustelemaan tehtävien tilanteesta ajantasaisesti kasvokkain. Asiantuntijamme Suvi Viertola ja Milla Vainio kertovat, kuinka ValueFrame tukee hajautettujen tiimien tehokasta resursointia ja jakavat vinkkinsä eri resursointiominaisuuksien käyttöön. Webinaari soveltuu loistavasti projektipäälliköille resursointi-toiminnallisuuksien kertaamiseen ja uusien, tehokkaampien toimintamallien löytämiseen.

Katso webinaaritallenne >>

to 19.11.2020 klo 13
ValueFrame koulutuswebinaari tilitoimistoille - Tilitoimistojen raportointi


Asiantuntijamme Raila Kotajärvi kertoo webinaarissa ValueFramen raportointiominaisuuksista tilitoimistojen näkökulmasta. Tule mukaan kertaamaan, kuinka luot omat raporttinäkymät ja tuot ne omaan työpöytänäkymääsi. Webinaarissa käydään myös läpi kaikki tilitoimiston kannalta tärkeimmät raportit ja annetaan vinkit niiden käyttöön ja seurantaan.

 

Katso webinaaritallenne >>

 

to 26.11. klo 14

ValueFrame koulutuswebinaari - Uudet toiminnallisuudet 2020

 

Asiantuntijamme Milla Vainio käy webinaarissa läpi ValueFrameen tänä vuonna tulleet uudet toiminnallisuudet ja opastaa tiiviisti niiden käytössä. Tule mukaan kertaamaan, mitä kaikkea uutta järjestelmään on kehitetty ja ota uudet, ehkä vieraiksi jääneet toiminnallisuudet rohkeasti käyttöön!

 

Katso webinaaritallenne >>

 

Joulukuu 2020

ValueFrame koulutusvideot - Vuodenvaihteen toimenpiteet

 

Mitä asioita vuodenvaihteessa tulee huomioida? Asiakastukemme asiantuntijat kertovat, mitä muutoksia ja päivityksiä sinun tulee muistaa tehdä ValueFrame-järjestelmässä vuoden vaihtuessa.

 

Vuodenvaihteen toimenpiteet - tilikausien ylläpito >>

Vuodenvaihteen toimenpiteet - verovapaiden korvausten hintojen päivitys >>

Avustajat