peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ValueFrame käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Käyttäjäryhmien avulla hallitaan henkilön käyttöoikeuksia ValueFramessa. Käyttäjäryhmät löytyvät valitsemalla Ylläpito > Kirjautumistiedot > Käyttäjäryhmät, johon vain pääkäyttäjillä on pääsy.  Jokainen ValueFramen käyttäjä kuuluu vähintään yhteen käyttäjäryhmään.   Käyttäjäryhmiä ovat esimerkiksi: peruskäyttäjä projektipäällikkö johto myynti laskuttaja. Jokaisella käyttäjäryhmällä on erikseen määritelty mitä oikeuksia ne pitävät sisällään. Käyttäjä voi kuulua yhteen tai useampaan käyttäjäryhmään samanaikaisesti.   Mikäli henkilöä ei lisätä mihinkään käyttäjäryhmään, kirjautuminen ValueFrameen onnistuu, mutta hänelle tulee ilmoitus "Ei käyttöoikeutta".   Jotta henkilö voisi käyttää ValueFramea tulee hänet lisätä ainakin peruskäyttöoikeusryhmään. Tämän lisäksi henkilö voidaan liittää samanaikaisesti myös muihin tarvittaviin käyttäjäryhmiin, esim. projektipäälliköt voidaan liittää porojektipäällikkö-käyttäjäryhmään.   Henkilön tai lisääminen tai poistaminen käyttäjäryhmästä Käyttäjäryhmiä hallinoidaan valitsemalla Ylläpito > Kirjautumistiedot > Käyttäjäryhmät, jossa halutun ryhmän kohdalta klikataan "Muokkaa".   Henkilön saa lisättyä käyttäjäryhmään valitsemalla haluttu henkilö alasvetovalikosta ja klikkaamalla "Liitä". Henkilön saa poistettua käyttäjäryhmästä klikkaamalla poistettavan henkilön nimen perästä tulee "Poista", joilloin henkilöltä poistetaan kyseiselle käyttäjäryhmälle annetut käyttöoikeudet.   Käyttäjäryhmään voidaan liittää myös toinen käyttäjäryhmä valitsemalla liitettävä ryhmä alasvetovalikosta ja klikkaamalla "Liitä". Käyttäjäryhmän liitoksen voi poistaa klikkaamalla käyttäjäryhmän nimen perästä "Poista".
Näytä koko artikkeli
26-02-2019 13:48 (Päivitetty 26-02-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 403 Näytöt
Käyttäjää ei poisteta, vaan se tulee passivoida. Tämä tapahtuu passivoitavan käyttäjän tiedoissa valitsemalla Henkilöstö > Henkilöstöhallinto > Käyttäjän nimi > Luottamukselliset tiedot. Vaihda "Status" -kohtaan "Passiivinen" ja valitse lopuksi "Tallenna".
Näytä koko artikkeli
26-02-2019 13:31
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 396 Näytöt
Pääkäyttäjä tai käyttäjä itse voi vaihtaa käyttäjän salasanan käyttäjän tiedoissa "Salasana" -välilehdeltä. Pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan suoraan, ilman että vanhaa tarvitsee antaa. Käyttäjää tulee ohjeistaa vaihtamaan salasana heti seuraavan sisäänkirjautumisen yhteydessä omien henkilötietojensa alta.   Hyvän salasanan ominaisuudet: Pituus: vähintään 8 merkkiä Sisältää: Isoja ja pieniä kirjaimia Numeroita Erikoismerkkejä
Näytä koko artikkeli
26-02-2019 13:25 (Päivitetty 26-02-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 569 Näytöt
Käyttäjätunnus lukittuu automaattisesti 5 peräkkäisen virheellisen kirjautumisen jälkeen. Yrityksen pääkäyttäjä voi avata lukittuneen tunnuksen käyttäjän henkilötiedoissa "Salasana" -välilehdellä klikkaamalla "Avaa käyttäjätunnus".
Näytä koko artikkeli
26-02-2019 13:23
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 399 Näytöt