peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

ValueFramen tuki on avoinna tänään maanantaina 7.10.2019 poikkeuksellisesti klo 8:30 - 14:00. Tämän jälkeen chat-palvelun kautta lähetetyt viestit tulevat normaalisti käsittelyymme ja palaamme näihin tukipyyntöihin sähköpostitse.
Uudistamme valueFramen tuntikirjauksen marraskuussa 2019. Järjestämme lokakuussa kaksi koulutuswebinaaria, joissa asiantuntijamme kertovat uuden tuntilapun ominaisuuksista ja opastavat käytössä alkuun. Webinaarit on kohdistettu asiakasyritystemme eri toimialoille, joten voit ilmoittautua mukaan itsellesi sopivampaan webinaariin. ti 15.10. klo 10 Uuden tuntikirjauksen käyttöönotto Ilmoittaudu webinaariin to 17.10. klo 10 Uuden tuntikirjauksen käyttöönotto tilitoimistoissa Ilmoittaudu webinaariin
Google Kalenteri -integraatio on julkaistu ja siihen on tehty paljon kehitystä. Lisätietoja löydäthelp-sivustoltamme. ValueFramen uudistettu tuntikirjaus on julkaistu ja se tulee korvaamaan vanhan tuntikirjauksen 22.11.2019. Muutos koskee kaikkia asiakkaitamme. Mikäli uudistettu tuntikirjaus on jo aktivoitu käyttöönne, löydätte sen ValueFramen valikosta Tuntikirjaus (uusi) -nimellä. Lisätietoja löydäthelp-sivustoltamme. Lisätietoja kaikista muokkauksista voit lukea muutoshistoriastamme.
Ilmoittaudu mukaan syksyn ensimmäiseen koulutuswebinaariin!
ValueFramen uusin versio julkaistaan tiistaina 20.8.2019 klo 18. Uudistettu tuntikirjausUudistettu tuntikirjaus aktivoidaan julkaisun yhteydessä kaikkiin ympäristöihin vanhan tuntikirjausnäkymän rinnalle. Voitte tutustua toimintoon tarkemmin ohjesivustoltamme. Google-kalenterisynkronointiGoogle-kalenterisynkronointia​ on kehitetty edelleen ja se on mahdollista saada elo-syyskuun ajan pilotointiin, jolloin ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Lisäksi toteutettu yleisiä kehitystoimenpiteitä. Lisätietoja kaikista uusista ominaisuuksista ja muokkauksista voit lukea muutoshistoriastamme.
Huipputunnisteet
Online-käyttäjiä (200)