Mine produkter
Hjælp

Bestil dit skema - Bliv klar til My Visma

08-07-2020 15:02 (Senest opdateret 02-11-2020)
  • 0 Svar
  • 1 ros
  • 1729 Visninger

Lad os hjælpe dig med at give din organisation adgang til My Visma inkl. My Visma appen. Så slipper du for selv at skulle oprette og aktivere hver enkelt medarbejder hen ad vejen.

 

MY Visma knap (LØN).png

MY Visma knap (BPO).png

 

Sådan gør du:

  1. Opret en sag og bestil din virksomheds skema her (Vælg i type 'Øvrige spørgsmål' og skriv 'My Visma skema' i besked-feltet). Kontakt os får hjælp hvis du har problemer med at åbne linket. Bemærk: du skal ikke bestille et skema, hvis I har Leder/medarbejder-modulet.
  2. Visma fremsender skemaet og vejledning til udfyldelse
  3. Du returnerer skemaet til Visma via den sag, du har oprettet, og vi opretter jeres medarbejdere med korrekte roller. 

 

BEMÆRK: I skemaet findes også en kolonne omkring Self Service. Self Service er et tilkøb til My Visma, der faktureres separat. Kolonnen er forudfyldt, da mange af vores kunder, har givet udtryk for, at deres medarbejdere selv skal kunne registrere direkte i My Visma appen (læs mere om fordelene ved Self Service). Ønsker du ikke, at jeres medarbejdere selv skal kunne registrere fx ferie og sygdom, skal feltet rettes til ‘Read’.

 

 

Hvordan bliver du klar?

Vi har brug for oplysninger om bl.a. jeres medarbejderes e-mail, telefonnummer og roller. Til det har vi lavet ovenstående skema unikt for din virksomhed. Her finder du navne på alle jeres medarbejdere. Mail og telefonnummer bruges til at oprette hver enkelt ansat og for at få det optimale udbytte af app’ens funktionaliteter. Efter oprettelse modtager medarbejderen en mail med personlige login-oplysninger.

 

For mere information og dybere beskrivelse læs mere her.

 

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til udfyldelsen af skemaet, er du velkommen til at skrive til os her.

Fremhævet tråd