Mine produkter
Hjælp

Webinar bibliotek

25-03-2020 14:34 (Senest opdateret 17-08-2022)
 • 0 Svar
 • 2 ros
 • 4331 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til Visma Løn Finans. 

 

Ønsker du at besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Bemærk: hvis der er en præsentation tilgængelig fra webinaret, kan du finde den via linket og i beskrivelsesboksen.

 

Se vores nyeste webinar her:

 • mit.dk - mitBasic og nyt siden sidst

  Vi byder dig velkommen til endnu et webinar inden selve overgangen til mit.dk. Denne gang sætter vi bl.a. fokus på nyt siden sidste webinar samt mitBasic:

  • Hvad kan I bruge mitBasic til?

  • Hvad skal du være opmærksom på?

  • Hvordan fungerer mitBasic i praksis?

  • Hvordan kommer medarbejderne på?

  • Hvad er deadline for overgangen fra print til mitBasic?

 

Se vores øvrige webinarer her:

 

 • Information om mit.dk

  Fra den 5. juni 2022 vil jeres medarbejdere modtage deres lønseddel i mit.dk. Webinaret er for dig, der gerne vil informeres om de nye muligheder, og det du skal være opmærksom på i denne sammenhæng.

 

 • Afslutning af ferieafholdelsen 2020-2021

  På dette webinar viser vi hvordan du skal forholde dig til at ferieafholdelsesperioden udløber den 31. december. Vi kommer bl.a. ind på restferiedage som skal udbetales  og evt. overførsel af restferiedage.

 

 • Overholder I EU lovgivningen? Få styr på arbejdstidsreglerne.

  Som arbejdsgiver er det vigtigt at kende til EU’s arbejdstidsdirektiv, for bøder og erstatningskrav kan blive konsekvensen, hvis arbejdstidsreglerne ikke bliver overholdt.

  Det er vigtigere end nogensinde før som arbejdsgiver at kunne dokumentere medarbejdernes arbejdstid, nu hvor mange virksomheder har åbnet op for hjemmearbejde. For her kan det være ekstra svært at holde styr på den reelle arbejdstid.

  Skulle man være så uheldig, at der opstår uoverensstemmelser mellem arbejdsgiver og medarbejder ift. tidsregistreringen, er det jer som arbejdsgiver, der har bevisbyrden. Det er derfor vigtigt, at I har styr på arbejdstidsreglerne og kan dokumentere jeres medarbejderes arbejdstid.

 

 • Opsætning og hensættelse af lønsumsafgift

  På dette webinar vil vi gennemgå hvordan du kan tilrette din opsætning i Visma Løn Finans og bogføre hensættelser af lønsumsafgift automatisk i hver måneds lønkørsel. 

 

 • Quick guide til den nye ferielov - så meget ferie kan du afholde

  Synes du også at det kan være svært at få et overblik over, hvor meget ferie du kan afholde? Så er du ikke alene. Den nye ferielov har ændret på måden vi opsparer og afholder ferie. Deltag på webinaret og lad os hjælpe dig med at forstå, hvordan du opsparer feriedage med den nye ferielov og hvordan du nemt kan se, hvor meget ferie du kan afholde.

 

 • Ferie på elever - særlige dage

  Optjening af ferie på elever/lærlinge, som har ferie med løn. Elever der er ansat den 2. september eller senere skal have tildelt 25 feriedage og samtidig optjene samtidighedsferie. På dette webinar vil du se hvordan du kan sætte Visma Løn op til at kunne håndtere både tildelte feriedage og samtidighedsferie.

 

 • Løn- og pensionsstigninger 2021

  I standardoverenskomsten mellem FA og Finansforbundet reguleres løn og pension pr. 1. juli 2021. På dette webinar kigger vi på hvordan Visma Løn Finans skal tilrettes.

 

 • The new normal - arbejdspolitik anno 2021

  Er hjemmearbejde blevet en fast rutine og et ønsket gode for jeres medarbejdere? Hvad stiller det af krav til virksomheden og dig som HR-ansvarlig? Bliv klogere på hjemmearbejdspolitikker og jura anno 2021, når HR-direktør, Anders Andersen, og Legal Advisor, Louise Müller, fortæller, hvordan Visma Enterprise har forholdt sig og hvilke faldgruber, du skal være opmærksom på.

 

 • Tidsregistrering gjort nemt - få det hele i én platform

  Tidsregistrering skal være nemt - både for medarbejdere og administrationen. Er det ikke nemt for medarbejderne at registrere ferie, tilføje timer osv., risikerer du, at registreringerne bliver mangelfulde. Det koster på administrationen og medarbejdertilfredsheden. På dette webinar får du en introduktion til My Visma App'en samt indsigt i hvordan du kommer i gang.

   

 • Visma Refusion - et abonnement, der tjener penge for din virksomhed

  Hvert år udbetales 22 mia. kr. til danske virksomheder i refusion grundet sygdom og barsel. Får I jeres bid af kagen? Hør hvordan vi kan hjælpe dig med at indhente de tabte refusionskroner - uden du skal løfte en finger.

 

 

 

 • Overgang til jobløn

  På dette webinar vil vi vise, hvordan man håndterer overgang til jobløn. FA og Finansforbundet har i overenskomstaftalen 2020 indgået aftale om jobløn, der skal være implementeret senest den 1. juli 2021. Vi vil gennemgå opsætning af stillingskategori og statistikindberetning i Visma Løn Finans samt opsætning i Visma HR.

 

 

 • Hensættelse af feriepenge i Visma Løn

  På dette webinar vil vi vise i Visma Løn, hvordan du kan hensætte optjente feriepenge for funktionærer, der har ferie med løn. Derudover kigger vi også på hensættelse af ferietillæg.

 

 • Bliv klar til den nye ferielov

  Selvom Visma Enterprise klarer alt i lønsystemet for dig, er der stadig er nogle personaleadministrative forhold, du bør forholde dig til, når den nye ferielov træder i kraft. Du skal f.eks. være klar til at besvare dine kollegers spørgsmål og ikke mindst også sørge for at give de rette informationer videre til jeres finansafdeling, så I får hensat det rigtige beløb. Vi inviterer dig derfor til et gratis webinar, hvor vi fortæller om de ting, som du skal forholde dig til. Derudover præsenterer vi dig for dine muligheder, bl.a. når I skal håndtere feriekort under den nye ferielov, eller hvis I får behov for en supplerende lønkørsel.

 

 • Kom godt i gang med Firmabil til Visma Løn

  Velkommen til et spændende webinar om Visma's nye firmabil-modul i Visma Løn. Med firmabil-modulet slipper du blandt andet for at holde styr på gældende lovgivning og manuel udregning af beskatningsgrundlaget.

 

 • Visma Løn & Visma Løn Finans COVID-19 opdateringer
 • COVID-19 har påvirket den globale vækst, som er på vej ned i fart. Derfor har regeringen fremlagt en ny hjælpepakke, så danske virksomheder ikke bliver presset på deres likviditet. Hjælpepakken går blandt andet ud på at forlænge virksomhedernes betalingsfrist for A-skat og AM-bidrag midlertidigt og gøre det muligt at få refusion fra første fraværsdag. Se dette webinar og lær hvordan, du selv kan ændre A-skatten og oprette de nye COVID-19 fraværskoder.

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂

Fremhævet tråd
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.