annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Webinar bibliotek

25-03-2020 14:34 (Senest opdateret 15-02-2021)
 • 0 Svar
 • 2 ros
 • 737 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til Visma Løn Finans. 

 

Ønsker du at besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Se vores nyeste webinar her:

 

Se vores øvrige webinarer her:

 • Hensættelse af feriepenge i Visma Løn

  På dette webinar vil vi vise i Visma Løn, hvordan du kan hensætte optjente feriepenge for funktionærer, der har ferie med løn. Derudover kigger vi også på hensættelse af ferietillæg.

 

 • Bliv klar til den nye ferielov

  Selvom Visma Enterprise klarer alt i lønsystemet for dig, er der stadig er nogle personaleadministrative forhold, du bør forholde dig til, når den nye ferielov træder i kraft. Du skal f.eks. være klar til at besvare dine kollegers spørgsmål og ikke mindst også sørge for at give de rette informationer videre til jeres finansafdeling, så I får hensat det rigtige beløb. Vi inviterer dig derfor til et gratis webinar, hvor vi fortæller om de ting, som du skal forholde dig til. Derudover præsenterer vi dig for dine muligheder, bl.a. når I skal håndtere feriekort under den nye ferielov, eller hvis I får behov for en supplerende lønkørsel.

 

 • Kom godt i gang med Firmabil til Visma Løn

  Velkommen til et spændende webinar om Visma's nye firmabil-modul i Visma Løn. Med firmabil-modulet slipper du blandt andet for at holde styr på gældende lovgivning og manuel udregning af beskatningsgrundlaget.

 

 • Visma Løn & Visma Løn Finans COVID-19 opdateringer
 • COVID-19 har påvirket den globale vækst, som er på vej ned i fart. Derfor har regeringen fremlagt en ny hjælpepakke, så danske virksomheder ikke bliver presset på deres likviditet. Hjælpepakken går blandt andet ud på at forlænge virksomhedernes betalingsfrist for A-skat og AM-bidrag midlertidigt og gøre det muligt at få refusion fra første fraværsdag. Se dette webinar og lær hvordan, du selv kan ændre A-skatten og oprette de nye COVID-19 fraværskoder.

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂

Fremhævet tråd