annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Webinar bibliotek

09-02-2021 14:36 (Senest opdateret 30-06-2021)
 • 0 Svar
 • 2 ros
 • 8000 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til Visma Løn. 

 

Ønsker du at se vores release webinarer til Visma Løn, kan dette gøres nedenfor:

 

Vil du besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Bemærk: hvis der er en præsentation tilgængelig fra webinaret, kan du finde den via linket og i beskrivelsesboksen.

 

Se vores nyeste webinar her:

 • The new normal - arbejdspolitik anno 2021

  Er hjemmearbejde blevet en fast rutine og et ønsket gode for jeres medarbejdere? Hvad stiller det af krav til virksomheden og dig som HR-ansvarlig? Bliv klogere på hjemmearbejdspolitikker og jura anno 2021, når HR-direktør, Anders Andersen, og Legal Advisor, Louise Müller, fortæller, hvordan Visma Enterprise har forholdt sig og hvilke faldgruber, du skal være opmærksom på.

 

Se vores øvrige webinarer her:

 • Tidsregistrering gjort nemt - få det hele i én platform

  Tidsregistrering skal være nemt - både for medarbejdere og administrationen. Er det ikke nemt for medarbejderne at registrere ferie, tilføje timer osv., risikerer du, at registreringerne bliver mangelfulde. Det koster på administrationen og medarbejdertilfredsheden. På dette webinar får du en introduktion til My Visma App'en samt indsigt i hvordan du kommer i gang.

 

 

 • Lønkørsel i Visma Løn

  På dette webinar viser vi hvordan du kører en lønkørsel i Visma Løn samt hvordan du opretter en ekstra lønkørsel (supplerende lønkørsel).

 

 • Udbetaling af ferietillæg med maj lønnen

  På dette webinar viser vi hvordan ferietillæg og ekstra ferietillæg optjenes og udbetales i Visma Løn. Vi kommer bl.a. ind på optjening, udbetaling, korrektion og hensættelse af ferietillæg.

 

 

 

 

 

 • Særlige/dage timer i Visma Løn

  På dette webinar viser vi hvordan Særlige dage/timer kan anvendes i Visma Løn. Vi kommer bl.a. ind på optjening, afholdelse, udbetaling, korrektion og visning af Særlige dage/timer.

 

 • Efterregulering i Visma Løn

  Du kan med dette webinar blive klogere på efterreguleringer i Visma Løn. Med efterregulering kan du regulere løn, tillæg, satser og fravær tilbage i tid. Det er muligt at efterregulere for indeværende år. I januar dog for foregående år.

 

 • Undgå anmærkninger i revisionserklæringen 
  Sådan forholder du dig til bogføring jf. ny ferielov. Spar tid og undgå at få anmærkninger af revisoren. For mange virksomheder står revisionen for døren. På dette webinar vil Visma Enterprise og e-conomic tage dig igennem god bogføringsskik og komme med eksempler på, hvordan du kan håndtere hensættelse af feriepenge.

 

 • Lad Visma Løn hjælpe dig med dine feriepenge hensættelser
  Den nye ferielov har medført mange ændringer. Det gælder også den måde, I skal håndtere hensættelser af feriepenge på. Deltag på dette webinar og bliv klogere på, hvordan du får styr på hensættelsen af feriepenge efter introduceringen af den nye ferielov, og hvordan du løser det rent praktisk i lønsystemet.

 

 • Få styr på differenceberegning af feriepenge i Visma Løn
  På dette webinar kan du blive klædt på til at kunne klare feriepenge differenceberegning i Visma Løn. Det er den gamle 20%-regel, der bliver erstattet i den nye ferielov af en 0%-regel. Vi ser på hvad der sker, når du registrerer ferie på en funktionær, som har ferie med løn, og som har skiftet arbejdstid fra ferie blev optjent til ferie bliver afholdt.

 

 • Bliv klar til den nye ferielov

  Selvom Visma Enterprise klarer alt i lønsystemet for dig, er der stadig er nogle personaleadministrative forhold, du bør forholde dig til, når den nye ferielov træder i kraft. Du skal f.eks. være klar til at besvare dine kollegers spørgsmål og ikke mindst også sørge for at give de rette informationer videre til jeres finansafdeling, så I får hensat det rigtige beløb. Vi inviterer dig derfor til et gratis webinar, hvor vi fortæller om de ting, som du skal forholde dig til. Derudover præsenterer vi dig for dine muligheder, bl.a. når I skal håndtere feriekort under den nye ferielov, eller hvis I får behov for en supplerende lønkørsel.

 

 • Værdien af en feriedag for timelønnede i Visma Løn

  Med den nye ferielov og samtidighedsferie har medarbejderen brug for feriepengene tidligere end ved den gamle ferielov, da vi kan afholde ferie samtidig med, at vi optjener den. Dette gør det komplekst at finde frem til værdien af en feriedag – særligt for timelønnede. På dette webinar gennemgår vi, hvordan Visma Løn beregner værdien af en feriedag for timelønnede medarbejdere. 

  Se eksempel på en beregning her.

 

 • Få styr på forskudsferie i Visma Løn

  Som følge af den nye ferielov kan arbejdsgivere fra den 1. september 2020 lovligt indgå en aftale med deres medarbejdere om, at de kan låne ferie (forskudsferie) som kan afholdes før at medarbejderen har optjent den. På dette webinar bliver du præsenteret for, hvordan Visma Løn håndterer registrering af ferie på forskud, og hvad du konkret selv skal gøre i systemet.  

 

 • Tilpasning af kontoplan og lønartskatalog

  Har du svært ved at overskue lønartskataloget, og smutter det, så du ikke får sat kontering på en ny lønart, du er begyndt at anvende? Så se med på dette webinar hvor vi finder en ny lønart i lønartskataloget som tilpasses/oprettes i kontoplanen, så der er styr på finansbogholderiet.

 

 • Automatisk tildeling af Feriefridage

  Feriefridage kan opsættes i lønsystemet så tildelingen sker automatisk. På dette webinar gennemgår vi hvordan du opsætter resultattabellerne, så både tildeling af antal dage eller timer sker i valgfri måned, og så det fremadrettet sker automatisk.

 

 • Bogføring af feriepenge til Fonden

  På dette webinar gennemgår vi, hvordan du i din bogføring kan hensætte feriepenge til Fonden, samt hvordan feriepenge i forbindelse med timelønnede og fratrådte funktionærer skal bogføres.

 

 • Afstemningsark og rapporten Udvidet Afvigelsesliste

  På dette webinar får du en gennemgang af Excel-værktøjet ‘Afstemning af eIndkomst år-til-dato’, som er en 3-benet afstemning af data mellem Visma Løn, eIndkomst og jeres egne finanskonti. Vi viser også rapporten 'Udvidet afvigelsesliste', hvor I har mulighed for at kontrollere afvigelser i forbindelse med en lønkørsel eller på et senere tidspunkt. Rapporten sættes op sammen med en Visma konsulent.

 

 • Kom godt i gang med Firmabil til Visma Løn

  Velkommen til et spændende webinar om Visma's nye firmabil-modul i Visma Løn. Med firmabil-modulet slipper du blandt andet for at holde styr på gældende lovgivning og manuel udregning af beskatningsgrundlaget.

 

 • Særligt om indberetning af ATP og eIndkomst timer

  Visma er blevet opmærksom på at der har været lidt usikkerhed om hvornår og hvad der skal indberettes som ATP og eIndkomst timer. På dette webinar vil vi gennemgå hvordan du sikre hvilke løndele og fraværskoder der indberettes til eIndkomst og danner grundlag for ATP timer. Vi vil vise hvordan du tilpasser fraværskoder med de korrekte fraværslønarter samt gennemgå nogle af overtids-lønarterne for at sikre at dit Visma Løn er korrekt opsat.

 

 • Visma Løn & Visma Løn Finans COVID-19 opdateringer

  COVID-19 har påvirket den globale vækst, som er på vej ned i fart. Derfor har regeringen fremlagt en ny hjælpepakke, så danske virksomheder ikke bliver presset på deres likviditet. Hjælpepakken går blandt andet ud på at forlænge virksomhedernes betalingsfrist for A-skat og AM-bidrag midlertidigt og gøre det muligt at få refusion fra første fraværsdag. Se dette webinar og lær hvordan, du selv kan ændre A-skatten og oprette de nye COVID-19 fraværskoder.

 

 • Mini ferieår - det skal du være opmærksom på

  Den 1. maj 2020 nærmer sig, og det er derfor tid til at følge op på dine medarbejderes ferie og deres ferietillæg. Denne gang skal du være opmærksom på, at vi på grund af overgangsordningen går ind i et mini ferieår, hvor dine medarbejdere får både et reduceret antal feriedage til rådighed, samt et reduceret ferietillæg. På dette webinar vil vi guide dig igennem, hvordan du overføre, nulstiller eller udbetaler ikke afholdt ferie, samt hvordan du udbetaler et eventuelt ekstra ferietillæg.

 

 • Sådan håndterer du overenskomst ændringer

  Lønsystemet bliver ikke automatisk opdateret med nye satser ifm. vedtagelse af nye overenskomster. Se med når vi ændrer resultattabeller for fritvalgsopsparing og ændrer intervaller for sygeløn og barn syg i forhold til anciennitet. Vi tager højde for datoerne for ikrafttrædelse af satserne, samt efterregulerer hvis overenskomsterne er vedtaget med tilbagevirkende kraft.

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂 

Fremhævet tråd