Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Dennis Patriek Leuring
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 84 Visninger
I Produktregisteret har du mulighed for at give en kontakt rabat på et aktuelt produkt. På den måde kan f.eks. en forhandler få en anden rabat end f.eks. en distributør.


Sådan gør du:

 

 1. Åben Produktregisteret ved at vælge Vis - Produkt - Produktregister.
 2. Find frem til det produkt som du skal lægge rabat på. Dette kan du gøre enten ved at bladre dig frem og tilbage med de blå pil-taster i værktøjslinjen, eller ved at klikke på knappen Liste. Da vil du få produktlisten op, der du kan vælge det aktuelle produkt.
 3. Når du har valgt korrekt produkt går du til fanebladet Rabat.
 4. Vælg fanebladet Kontakt.
 5. Klik på knappen Ny.
 6. Du vil nu få en dialogboks op hvor du kan angive kunde og den rabat kunden skal have på dette produkt.
 7. I feltet Til dato kan du angive dato for når rabatforholdet skal ophøre hvis du ønsker dette. Hvis du ikke sætter nogen dato i dette felt vil rabatten gælde indtil du sletter rabatlinjen i dette faneblad.
 8. I feltet Kontakt lægger du den kontakt ind som du vil give rabat. Dette gøres ved enten at lægge kundenummeret direkte ind i feltet, eller ved at klikke på knappen med tre prikker som du finder til højre for feltet. Da vil du få en kontaktoversigt op hvorfra du kan vælge den aktuelle kontakt.
 9. Under feltet Kontakt kan du angive om rabatten skal være i procent eller en fast pris.
 10. I feltet Fastpris/Rabat i % (afhængig af hvad du har valgt under punkt 9) lægger du enten en rabat i procent, eller en fastpris på produktet ind.
 11. Klik OK for at godkende rabatten.