annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 186 Visninger
Flere og flere virksomheder ser værdien i at registrere timer for at få kontrol over tidsforbrug bl.a. i forbindelse med projekter, lønudbetaling og viderefakturering. Mange ansatte registrerer daglig hvor mange timer de har arbejdet med forskellige projekter, konsulenttimer som skal viderefaktureres til kunder, antal arbejdstimer, overarbejdstimer, ferie, sygdom og andet fravær. Ved hjælp af modulet Timeregistrering kan du og dine ansatte registrere de typer timer som er vigtig for din virksomhed at holde styr på.

 

Sælger du timer er timeregistreringen af afgørende betydning for at kunne dokumentere fakturagrundlaget og for viderefakturering af dine kunder. Timelinjer som skal viderefaktureres må være knyttet til den kunden arbejdet er udført for, det produkt som timerne skal faktureres som, og alle varelinjerne kan knyttes mod et projekt hvis man ønsker det.

 

Arbejder du meget med projekter kan du ved at registrere alle timer som bruges på projektet, beregne tidsforbrug, resurser og omkostninger i det enkelte projekt. Timelinjer som knyttes til et projekt kan overføres til projektmodulet hvor det er mulig at viderefakturere på bagrund af timelinjerne.

 

Har du ansatte som er timelønnet kan du lade alle ansatte registrere de timer de arbejder. Ansatte med månedsløn vil måske ha behov for at registrere overarbejdstimer, ferie, fravær, sygdom m.m. Et tips kan være at oprette projekter for de forskellige typer arbejdsopgaver dine ansatte udfører og få dem til at fordele timerne på projekterne ved registrering af timer. Du vil da få en god oversigt over hvor mange timer dine ansatte bruger på møder, kundebesøg, rapport skrivning etc.

Timeregistreringsmodulen kan tilpasses således at brugere med både enkle og mere avanceret behov kan udnytte modulen effektivt. Læs mere om hvordan du kan tilpasse modulen til dit behov under firmaindstillinger og brugerindstillinger.

 

Ved at klikke på udskriv kan du udskrive timeseddel-rapporter. Klikker du videre på Gå til rapportmodulen vil du få adgang til et udvalg af rapporter som kan give dig detaljeret information om de timer som er registreret.

 

Du finder Timeregistrering ved at vælge Vis – Timeregistrering - Timeregistrering.