Mine produkter
Hjælp

Projekt fakturering baseret på indkøb og timeregistrering

09-07-2015 21:16
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 765 Visninger
Projekt fakturering baseret på indkøb og timeregistrering kræver at du har registreret de nødvendige oplysninger i modulerne for indkøb og timeregistrering på forhånd.

Det er kun projekter med Type Ekstern som kan projektfaktureres.

Gå til Vis - Projekt - Projektregister.

Klik på knappen Fakturering for at angive projektets faktureringsmetode. Vælg alternativt Viderefakturering baseret på indkøb og timeregistrering fra rullemenuen.

Skriv kontonummer for projektet ind i feltet Bankkontonummer på fakturaen. Findes der ikke nogen egen konto for projektet, vælges den som er registreret under firmaindstillingerne.

Skriv en Fasttekst på faktura hvis du vil have at alle fakturaer på dette projekt skal ha en standardtekst.

Klik Ny for at oprette en ny linje i feltet Faktureringsplan. Da sættes der en ny linje ind, hvor du kan vælge Status og Beløb, samt skrive en Kommentar ind.

Klik på knappen Fakturer for at starte faktureringsguiden.

Du følger en fem trins guide som hjælper dig gennem faktureringsprocessen. I denne proces registrerer du kontakter, indkøbslinjer, timelister, statusrapporter og standardinformation knyttet til projektet.

Klik på søgeknappen i guidens første billede for at vælge den kontakt (og evt. kontaktperson) du vil oprette ordren på. Klik Næste.

Produkterne som kan faktureres på projektet vises i feltet Inkluderes ikke. Marker hvilket produkt/hvilke produkter du vil fakturere og klik på den enkle pilknap som peger mod højre. Produkterne vil da registreres på fakturaen. Klik Næste.

Vælg hvilke linjer fra timeregistrering som skal faktureres i næste trin i guiden. Fremgangsmåden er den samme som da du valgte produkter.

Klik Næste.

Klik Fuldfør for at oprette en ordre.

Faktureringsplan: Feltet Faktureringsplan giver dig en oversigt over fakturaer knyttet til projektet. Dette er kun et felt til din information, og du vælger selv om du vil fylde det ud eller ikke. Ingen oplysninger vil overføres til andre moduler herfra.