annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Webinar bibliotek

12-04-2021 12:59 (Senest opdateret 30-06-2021)
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 173 Visninger

Webinar-764x288-banner.png

 

I denne vejledning finder du en samlet oversigt over alle webinarer, som Visma Enterprise har lavet til Visma Outsourcing. 

 

Ønsker du at besøge et andet produkt-områdes webinar bibliotek, kan dette gøres nedenfor:

 

Se vores nyeste webinar her:

 • Outsourcing svensk løn

  Deltag på dette webinar og hør lidt om hvem vi er, hvad vi kan tilbyde jer, de mest stillede spørgsmål til ferie/semester og den nye funktionalitet AutoPay.

 

Se vores øvrige webinarer her:

 • The new normal - arbejdspolitik anno 2021

  Er hjemmearbejde blevet en fast rutine og et ønsket gode for jeres medarbejdere? Hvad stiller det af krav til virksomheden og dig som HR-ansvarlig? Bliv klogere på hjemmearbejdspolitikker og jura anno 2021, når HR-direktør, Anders Andersen, og Legal Advisor, Louise Müller, fortæller, hvordan Visma Enterprise har forholdt sig og hvilke faldgruber, du skal være opmærksom på.

 

 

 • Webinar til Outsourcing kunder - 09.04.2021

  På dette webinar vil vi bl.a. komme ind på kundetilfredshed (NPS) og fortælle dig hvordan vi planlægger at følge op på de svar vi modtager fra jer. Derudover vil vi også tale ind til den nye ferielov og hvordan vi stadig oplever en masse spørgsmål vedrørende den. Derfor har vi også samlet en række generelle spørgsmål som vi vil gennemgå med jer på dette webinar.

 

 

Har du ønsker til nye webinar emner, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet. Så tager vi dem op til overvejelse 🙂