Mine produkter
Hjælp

Hastighed ved udskrift fra Stellar Håndværker

01-07-2015 21:48
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 668 Visninger
I nogen tilfælde kan der opstå hastigheds problemer ved udskrift af dokumenter som har en tilknyttet billedfil, Hvis Stellar afvikles fra Servicepoint (Stellar håndværker).

En af årsagerne til at udskrifterne kan kører langsomt er, hvis billedfilen ligger lokalt på din maskine. Benytter du Visma håndværker løsningen, anbefaler vi at du lægger din(e) logofil(er) op på serveren, så Stellar ikke skal hente billedet hver gang der foretages en udskrift.

 

Dette gøres på følgende måde:

 

Log på din Stellar håndværker løsning og vælg Stifinder i start menuen. Herefter vælger du drevet Stellar drev (Y). 

Opret en mappe til dine logoer der vedrører regnskabet, så får du automatisk backup af logofilen når der bliver taget backup af regnskabet. Mappen skal lægges i regnskabsmappen i mappen Stellar f.eks. under mappe 1:

 

Når billedet skal lægges på layoutet eller du skal skifte stien til logoet, skal dette gøres via Stellars formulardesigner.

Gå via Funktioner - Rapport designer - Filer - Åben layout og vælg hvilket layout du vil redigere.

 

Når du skal redigere stien på et eksisterende logo, kan du blot dobbeltklikke på billedet for at få kontrol egenskaberne frem. Klik på den lille firkant ud for Filnavn og vælg drevet Stellar drev (Y), klik på mappen Stellar og vælg den regnskabsmappe du har gemt logoet i.